Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Puerto Naos med Solia

Om Puerto Naos

Reis med Solia til Puerto Naos, badestedet med en av La Palmas lengste strender. I Puerto Naos bor du midt på øyas solsikre vestkyst med Atlanterhavet som nærmeste nabo. Solias hotell i Puerto Naos ligger rett ved havet.

Puerto Naos er en liten badeby på La Palmas vestkyst som kan skryte av å ha en av øyas lengste og fineste strender. Her ferierer både langveisfarende turister og lokale innbyggere. Puerto Naos har en trivelig palmekledd strandpromenade, og et lite, men utmerket utvalg av restauranter, caféer og iskrembarer.

Vakre og ville omgivelser

Puerto Naos strategiske beliggenhet midt på La Palmas vestkyst gjør det til et utmerket utgangspunkt for å utforske øya. I innlandet kneiser fjellene opp i en høyde på hele 2426 m.o.h. Nasjonalparken La Caldera de Taburiente, som omfatter et av verdens største vulkankratere, ligger bare noen mil nordvest for Puerto Naos. Det er ikke langt til den populære vandringsruten "Ruta de los Vulcanos".

Hotel Sol La Palma

I Puerto Naos bor du på Hotel Sol La Palma med Atlanterhavet som nærmeste nabo. Hotellet rommer flere bassenger, treningsstudio og velværesenter. 

Hotellkart

Opplev mer

Hvaler og delfiner utenfor La Palma
Hvaler og delfiner

La Palmas vestkyst er et supert utgangspunkt for å dra på hval- og delfinsafari. I løpet av en to timers båttur holder vi utkikk etter hval, delfiner, flyvefisk og havskilpadder. Båten tar oss til noen av de naturlige grottene langs kysten og den fine stranden Playa de la Veta. 

Utflukten bestilles på stedet. Pris ca. € 35-50 (avhengig av fartøy og seilingsrute).

Flere reisemål på La Palma

Del webadressen via epost.