Alle reiser
Premium- og rundreiser

Mat- og vintur La Palma

4
Utsolgt
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotell og restauranter

  • Barnebasseng
  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Gratis WiFi

Mat- og vintur til La Palma med opphold på 4-stjerners hotell rett ved havet

Bo bra på Hotel H10 Taburiente Playa rett ved havet og i kort gangavstand fra stranden i Los Cancajos, og nyte gode middager på tre utsøkte spisesteder på La Palma. 

Hotel H10 Taburiente Playa ligger i den trivelige småbyen Los Cancajos, på La Palmas vakre østkyst. Hotellet har dobbeltrom (i hotelles hovedbygning) og moderne suiter (totalrenovert i 2017) i en sidebygning. Mellom hovedbygget og sidebygget ligger hotellets bassengområde, med solsenger, bassengbar og eget barnebasseng. 

Havpromenaden i Los Cancajos starter rett utenfor hotellet, og følger du denne er du nede på den nærmeste stranden på bare et par minutter. 

Middager:

Vi har valgt ut tre av øyas virkelig gode restauranter, som alle serverer måltider med et lokalt preg. På to av restaurantene har vi bedt kjøkkensjefene sette sammen en egen meny til Solias gjester, med retter som er typiske for La Palma. Vinen som er inkludert er også fra øyas egen produksjon på disse to restaurantene. 

1 middag på Restaurant Sadi, i Los Cancajos. 
Restaurant Sadi er en lokal og meget hyggelig restaurant i gangavstand fra hotellet. Her har det tyske ekteparet Sabine og Dieter (derav navnet på restauranten) skapt restauranten som, etter manges mening, er den beste i Los Cancajos. 
Inkludert: Velg fritt forrett, hovedrett og dessert fra á la carte-menyen. 1/2 flaske vin pr person eller mineralvann og kaffe/te. 

1 middag på Restaurant Osmunda, i Breña Alta.
Mange regner Restaurant Osmunda som La Palmas beste restaurant. Her nyter du maten i flotte og rustikke omgivelser i et gammelt og restaurert bygg. 
Inkludert: Forrett (fisk), hvilerett (sorbet), hovedrett (lam), dessert (med pasjonsfrukt).
Viner: Hvitvin til forrett, rødvin til hovedrett, begge fra La Palma.

1 middag på Restaurant El Ingeniero, i Breña Alta.
Gled deg til en flott matopplevelse i landlige omgivelser på dette flotte spisestedet. Restauranten er det tidligere hovedhuset på en bondegård, og ligger for seg selv i åsen ovenfor Los Cancajos. (Taxi anbefales - det kan være vanskelig å finne fram om du ikke er kjent.) Restauranten er svært populær også blant La Palmas innbyggere.
Inkludert: Forrett som deles på bordet: Velg mellom and eller avokado og reker. Hovedrett: Velg mellom fylt blekksprut eller oksekjaker i rødvin. Dessert: Velg mellom pannacotta eller sjokoladebrownie.


Ved ankomst til La Palma får du utdelt voucher til restauranten med informasjon om når det er bestilt bord. Vær oppmerksom på at restauranter på La Palma normalt ikke åpner for middag før rundt 18:30 - 19. 

Transport til/fra restaurantene er ikke inkludert i prisen. Taxi er relativt rimelig på La Palma, og det er en kort taxitur til begge restaurantene i Breña Alta. Husk kontanter til taxi. 

Hotellfakta
Antall rom 293
Avstand til sentrum 5 km (Santa Cruz)
Avstand til strand 300 m
Badehåndklær Mot betaling
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 1996
Bytte av håndklær, pr uke 4
Heis Ja
Lokalt sentrum 50 m
Minibar Nei
Rengjøring pr. uke 5
Renovert 2005/2017
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 2
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:
Dobbeltrom med telefon, TV, aircondition, minibar og balkong. Bad med hårtørker. Vannkoker kan lånes i resepsjonen mot et depositum. 2 ordinære senger samt mulighet for 1-2 ekstrasenger.

Frokost inkludert.

Mot tillegg:
Nyrenoverte og moderne suiter i sidebygning. Suitene har separat sovedel og oppholdsdel samt moderne bad og kjøkkenkrok. 


Annen info:

Menn må være iført langbukser under middager på hotellet.

Adresse:

Playa de Los Cancajos
E-38712-Playa de Los Cancajos-La Palma

Tlf.: (34) 922 18 12 77
Web: www.h10hotels.com
Email: h10.taburiente.playa@h10hotels.com

Hotellkart

Del webadressen via epost.