Alle reiser
Premium- og rundreiser
Her får du
 • Populært leilighetshotell
 • Gratis WiFi
 • Nær sjøen

Las Olas leiligheter

4
Utsolgt
Her får du
 • Populært leilighetshotell
 • Gratis WiFi
 • Nær sjøen
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Pent leilighetshotell med vakker beliggenhet utenfor sentrum av Los Cancajos
Leilighetshotellet Las Olas holder høy standard og har veldig fine fasiliteter. Hotellet ligger i rolige omgivelser kun ca. 4 km fra La Palmas hovedstad, Santa Cruz de La Palma. Det går lokalbuss flere ganger daglig inn til byen.

Las Olas har hele tre bassenger, hvorav det ene er barnebasseng. Fra bassengområdet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Det ene bassenget er oppvarmet i vintermånedene. Rundt bassengene er det spredt solsenger og parasoller til fri benyttelse av hotellets gjester. Snackbaren selger lettere måltider og et utvalg av drikkevarer. Det er lekeplass for barna ved bassengområdet. Hvis ønskelig, kan du få bassenghåndkle mot depositum.

Hotellet er bygd i hyggelig spansk/kanarisk stil, med pene og velstelte hageanlegg. Det er kort vei til restauranter og butikker. Hotellet har en thai-restaurant som holder åpent fem dager i uken. Det er lett å ta seg rundt på La Palma herfra - hotellet ligger rett ved en busstopp. Det er også gode parkeringsmuligheter om du har leiebil.

Hotellfakta
Á la carte-restaurant Ja
Antall leiligheter 182
Avstand til sentrum 5 km Santa Cruz
Avstand til strand 700 m
Badehåndklær Depositum
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Bassengbar Ja
Biljard Mot betaling
Bordtennis Ja
Bussholdeplass 50 m
Byggeår 2003
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 2-4
Føner Ja
Hage Ja
Heis I deler av hotellet
Kjøkkenkrok Ja
Kjøleskap Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 100 m Los Cancajos
Massasje Mot betaling
Minimarked Ja
PRM-tilpasset rom Ja
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2012
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 1
Snackbar Ja
Svømmebasseng Ja
Sykler For utleie
Telefon Ja
Tilgang til vaskemaskin Ja
Treningsrom Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis i lobby, mot betaling på rom

Romtyper:
Romslige toromsleiligheter med separat soverom. Oppholdsrom med velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap og mikrobølgeovn. Bad med hårtørker. Balkong eller terrasse, TV, telefon, 2 ordinære senger samt mulighet for 1-2 ekstrasenge
Det finnes også handikapvennlige rom, men det er mange trapper ellers på hotellets område.

Mot tillegg:
Leilighet for bruk av én person, frokost, halvpensjon. Kaffekoker og vannkoker kan lånes i resepsjonen mot depositum. 

Annen informasjon:
WiFi er tilgjengelig i lobbyen og på deler av fellesområdene.

Adresse:
Street Salinas 42, Los Cancajos - Breña Baja 38172 La Palma 
Tlf.: (+34) 922 43 30 15
Web: http://www.hotellasolas.es/index.php/en/
Email.: info@hotellasolas.es

Kart

Opplev mer på La Palma

Nordsiden av La Palma
Det nordlige La Palma

Opplev La Palmas eldgamle og frodige skoger som dekker den nordøstlige delen av øya.

Turen går langs svingete fjellveier mot østkysten og skogsområdet Los Tilos, hvor vi går en tur gjennom den velduftende laurbærskogen. Deretter fortsetter turen til det lille stedet Barlovento for lunsjpause på en lokal restaurant. På ettermiddagen besøker vi en romfabrikk.

Heldagsutflukt inkl. lunsj.

Tur til Santa Cruz
Santa Cruz de la Palma

Tur til La Palmas sydspiss og vulkanen San Antonio. Etter en kort spasertur langs det store krateret går reisen videre til øyas vakre hovedstad, Santa Cruz de la Palma. Etter en kort fellesvandring gjennom byens gamle sentrum er det lagt inn tid for shopping og sightseeing på egen hånd. Prøv Spanias beste kaffe, som finnes på den prisbelønte baren Don Manuel midt i sentrum.

Heldagsutflukt (lunsj ikke inkl.) fra Fuencaliente.

Utflukten bestilles på stedet. Pris ca. € 40

Stjernekikking på La Palma
Stjernekikking

La Palma er berømt for sin klare stjernehimmel. Rett etter solnedgang reiser vi til museet "Centro de Visitantes" ved vulkanen San Antonio. Kvelden innledes med prøvesmaking av den lokale vinen fra Bodegas Teneguía. Et utvalg av tapas serveres til vinen. Etterpå blir det stjernekikking utendørs under ledelse av en kyndig hobby-astronom. Utflukten arrangeres kun om været er klart og skyfritt.

Kveldsarrangement som varer ca. 3 timer, og går fra Fuencaliente.

Denne utflukten inngår kun i våre Premiumreiser og kan ikke bestilles utenom.

Hvaler og delfiner utenfor La Palma
Hvaler og delfiner

La Palmas vestkyst er et supert utgangspunkt for å dra på hval- og delfinsafari. I løpet av en to timers båttur holder vi utkikk etter hval, delfiner, flyvefisk og havskilpadder. Båten tar oss til noen av de naturlige grottene langs kysten og den fine stranden Playa de la Veta. 

Utflukten bestilles på stedet. Pris ca. € 35-50 (avhengig av fartøy og seilingsrute).

Roque de los Muchachos, La Palmas høyeste fjell
Roque de los Muchachos
Tur til La Palmas høyeste fjell

Veien opp til La Palmas høyeste fjell, 2426 m.o.h, slynger seg langs fjellveier med flere utkikkspunkter hvor vi stopper og beundrer utsikten over Atlanterhavet og La Palmas dramatiske landskap. Vi besøker bondens marked og blir servert lunsj i Puntagorda på øyas nordvestre hjørne. Dagens høydepunkt blir klatringen opp til toppen av Roque de los Muchachos, hvor det blir en velfortjent pause for å ta omgivelsene i øyesyn.

Heldagsutflukt inkl. lunsj

Fakta og vær

Fakta og vær La Palma
  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
dagtemp 20 20 21 21 22 23 25 26 26 25 23 21
nattemp 15 15 16 16 17 17 20 21 21 20 18 16
vanntemp 19 18 19 19 19 20 22 23 23 23 22 20
                         


Ankomst

Solias skandinavisktalende reiseledere ønsker deg velkommen på flyplassen på La Palma. De sørger for at gjester som har bestilt busstransport kommer fram til hotellene. Det tar ca. 15 minutter å kjøre til det første hotellet i Los Cancajos og 45 minutter til hotellene i Fuencaliente. 

Billeie

Det er en god idé å leie bil og utforske La Palma på egen hånd. Øya byr på et utall spennende opplevelser. Veiene er velholdte og godt skiltet, så det er lett å kjøre bil. Vi anbefaler å leie bil samtidig som reisen bestilles, da antallet leiebiler på øya er begrenset. 

Drikkevann

Det anbefales å kjøpe vann på flasker.

Elektrisitet

Spenningen er 220 volt som i Norge, og du kan umiddelbart bruke samme kontakter som hjemme. På noen hoteller kan det likevel forekomme stikkontakter med små hull, og disse kan ikke benyttes til elektriske artikler med tykke stikker.

Strender

Det er mange fine lavasandstrender på La Palma, blant annet på østkysten i Los Cancajos og ved Puerto Naos på vestkysten. På øyas nordkyst ligger de berømte saltvannsbassengene Piscinas de la Fajana.  

Sport

Det er et stort utvalg av sportsmuligheter – spesielt vandre- og sykkellruter. Like ved Los Cancajos ligger det et sportsanlegg med olympiske svømmebassenger, tennisbaner og strandvolleybaner. Her kan man også drive med yoga.  

Telefon

Når man ringer fra Norge til et spansk nummer, skal det først tastes 00 34. Når man ringer fra La Palma til et norsk nummer, skal det først tastes 00 47.

Tidsforskjell

Der er en times forskjell mellom Norge og La Palma. Når klokken er 12 i Norge, er den 11 på La Palma.

Ut å spise

Det spanske kjøkken er en veldig positiv opplevelse og prisnivået er behagelig. Enten du ønsker okse-, lamme- eller svinekjøtt, fisk eller skalldyr, kan spanske kokker virkelig utrette mirakler. 

På Kanariøyene bør man prøve de tradisjonelle små poteter med mojo-saus. Reiselederne anbefaler gjerne restauranter som lever opp til gjestenes forventninger.

En god middag med en flaske vin for to personer kommer på ca. kr 450,-. Der ligger flere gode restauranter og tapasbarer i hovedstaden Santa Cruz de la Palma og i Los Cancajos. 

Valuta

Euro. Norske penger kan veksles i bankene på La Palma. Alle internasjonale kredittkort kan benyttes. Man kan ta ut kontanter i minbanker. Banken tar et gebyr på kr. 30 - 65,- pr. gang - avhengig av korttype.

Del webadressen via epost.