Alle reiser
Premium- og rundreiser
Her får du
 • Fotturpakke inkludert
 • Populære leiligheter
 • Gratis WiFi

Las Olas leiligheter m/ 4 fotturer

4
Her får du
 • Fotturpakke inkludert
 • Populære leiligheter
 • Gratis WiFi
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotell- og turinfo

 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Bli med på en ukes ferie for aktive vandrere!

Base på denne turen er Hotel Las Olas i Los Cancajos. Her er det flott å hvile ut mellom våre felles fotturer. I Los Cancajos er det godt med spisesteder og butikker, slik at du selv kan velge om du vil spise på leilighetshotellet eller i nærområdet. Det er kort inn til den meget hyggelige hovedstaden Santa Cruz de La Palma.

Fotturene i Solias firedagers vandringspakke gjøres i samarbeid med et lokalt firma. Vandringene gjøres med spesialutdannede, engelsktalende fjellguider.

Alt dette er inkludert i prisen:

• Flyreise tur-retur Oslo Lufthavn - La Palma
• En uke på Hotel Las Olas i Los Cancajos med frokost.
• Fire guidete fotturer

Turer:
• La Palmas eksotiske laurbær-urskog, på øyas nordside
• Nasjonalparken La caldera de Taburiente
• Roque de los Muchachos
• Vulkanruten Los Deseadas


Turbeskrivelser

La Palmas eksotiske urskog
En uforglemmelig tur gjennom La Palmas tette og vakre skogområder. Første stopp er ved utsiktspunktet La Somada Alta, som ligger ca 900 meter over havet. Herfra ser vi mot øyas grønne nordkyst, hvor det fortsatt bor mange innbyggere i små fjellandsbyer. Vi går mot midten av skogen, hvor vi er omgitt av store mengder vakre trær og blomster. Mot slutten av turen kan vi se områder hvor bøndene bor og lever. Turen avsluttes i byen San Bartolo. 

Middels vanskelig tur. 12 km og ca. 5 timer.  Rundt 450 meter stigning og 950 meter nedstigning.

La caldera de Taburiente
La Caldera de Taburiente er med en diameter på ca. 9 kilometer et av verdens største vulkankratere. Området ble utnevnt til nasjonalpark så tidlig som i 1954. Nasjonalparken ligger midt på øya, omgitt av fjelltopper som rager nesten opp til 2500 meter. 

Fra kalderaen går vi nedover og følger elva som har gitt nasjonalparken sitt navn, og vi går i noen av områdets svært imponerende raviner. 

Middels vanskelig tur. 16 km og ca. 7 timer. Rundt 100 meter stigning og 850 meter nedstigning.

La Palmas høyeste fjell - Roque de los Muchachos
Dagen starter med busstur opp mot fjellene. Bussturen tar omtrent en time. Dagens tur starter ved fjelltoppen Pico de la Cruz, som ligger på 2350 meters høyde. Etter bratt stigning når vi et fint utsiktspunkt hvor vi ser ut over La Palmas grønne nordside. På denne siden av øya regner det mye, noe naturen bærer preg av. 

I det fjerne ser du alle småveien som slynger seg mellom fjellandsbyene. Før vi kommer til dagens mål kan vi se kuplene på det kjente observatoriet på La Palma. Etter ytterligere litt stigning når vi toppen av Roque de los Muchachos, 2426 meter over havet. 

Middels vanskelig tur. Ca. 6 km og 3,5 timer. Omtrent 50 meter stigning og 50 meter nedstigning. 

Vulkanruten
For mange er vulkanruten den flotteste av alle fotturene på La Palma. Turen starter på 1440 meters høyde, fra El Pilar. Vi går sørover mot Las Deseadas, som er to gamle kratere. Dette er turen høyeste punkt, 1949 meter over havet. Hvis været er godt kan vi se de tre nærmeste naboøyene herfra. Etter en lett nedstigning kommer vi til vulkanen Martin, som skiller seg ut med sin rødfarge og skog med pinjetrær. Den siste etappen går til Fuencaliente.

Middels til vanskelig tur. Ca. 19 km og 7 timer. Omtrent 500 meter stigning og 1200 meter nedstigning. 

 

Last ned programmet her: Fotturferie La Palma.pdf

Romtyper:

Romslige toromsleiligheter med separat soverom. Oppholdsrom med velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap og mikrobølgeovn. Bad med hårtørker. Balkong eller terrasse, TV, telefon, 2 ordinære senger samt mulighet for 1-2 ekstrasenger.

 

Mot tillegg:

Leilighet for bruk av én person, halvpensjon.

 

Annen info:

Utsikt fra leilighetene kan være havutsikt, bassengutsikt eller utsikt mot fjellene. Man kan ikke bestille en spesiell utsikt mot tillegg, men fremlegge ønske ved bestilling av reisen.

* WiFi i lobby og i de aller fleste rommene på hotellet. På grunn av hotellets størrelse og hotellområdets utbredelse kan det være enkelte mindre områder med dårlig eller ingen tilgang til WiFi. 

 

Adresse:

Street Salinas 42, Los Cancajos - Breña Baja 38172 La Palma 
Tlf.: (+34) 922 43 30 15
Web: http://www.hotellasolas.es/index.php/en/
Email.: info@hotellasolas.es

Kart

Del webadressen via epost.