Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Hele 10 bassenger
 • Svært god all inclusive
 • Et vell av sportsfasiliteter
 • Spa- og velvære-område
 • Godt med plass
 • Rolig beliggenhet
 • Vakker utsikt

La Palma Princess Vital & Fitness

4
Her får du
 • Hele 10 bassenger
 • Svært god all inclusive
 • Et vell av sportsfasiliteter
 • Spa- og velvære-område
 • Godt med plass
 • Rolig beliggenhet
 • Vakker utsikt
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Lekkert All Inclusive-resort med mange fasiliteter og aktiviteter for hele familien
La Palma Princess Vital & Fitness ligger på den sørlige delen av La Palma. Resortet har unik beliggenhet på et av øyas mest solrike områder, Fuencaliente. Resortet er stort og tilbyr det beste fra to verdener, uansett om du ønsker ren avslapning eller en ferie spekket med sport og trening. Her er det nemlig et hav av forksjellige sportsaktiviteter og mange svømmebassenger, samt spa- og velvære-muligheter.

La Palma Princess Vital & Fitness byr på et fantastisk bassengområde og ligger med nydelig utsikt utover havet. Hele bassengområdet består av ikke mindre enn 10 bassenger, hvorav ett basseng er oppvarmet i perioden 1/11- 30/4, og ett har sin helt egne sandstrand. Rundt omkring på området er det god plass til alle, og det er mange solsenger og parasoller til fri benyttelse for hotellets gjester. Du finner alltid et basseng til ditt humør, uansett om du ønsker aktiviteter og strandvolleyball eller bare helt fred og ro.

Hele ferien behøver ikke å gå med til kun avslapning på La Palma Princess Vital & Fitness - her er det nemlig utrolig mange fasiliteter og aktiviteter, så ta med deg treningstøyet! Oppretthold formen i det mer enn 1.000 m2 store treningssenteret (for alle over 18 år), som tilbyr både cardio- og styrketrening, spinning, aerobic og mye mer! På resortet finner du også flere tennisbaner (hele seks baner) hvor det er mulig å få undervisning. Hotellets omgivelser byr inn til flotte turer på mountainbike - alt fra små turer med formidable utsikter, til downhill-trails for mer øvede. Det finnes også gode løperuter i flere nivåer fra hotellet, og våre reiseledere starter ofte dagen med en frisk gå- eller løpetur, hvor du gjerne kan bli med. 

På hotellet er det også mange muligheter innenfor gruppetrening. Bli med på yoga, pilates eller zumba, eller test kreftene med bodypump, HIT, spinning eller core-trening. Alle gruppetimene er selvfølgelig med dyktige instruktører. 

Etter en dag med masse aktiviteter, kan du pleie deg selv i hotellets spa-område (for alle over 18 år). Her kan du nyte et vell av behandlinger bl.a. sportsmassasje, samt slappe av i innendørsbassenget og saunaen. Dersom du reiser med barn finnes det også mange morsomme aktiviteter for dem, bl.a. en lekeplass, minigolf, barnebasseng og internasjonal miniklubb. 

Oppholdet ditt på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er det mange sunne og lekre retter og velge mellom. Alle hovedmåltidene blir servert fra buffet, og du har også mulighet for å spise på en av hotellets à la carte-restauranter én gang i løpet av oppholdet ditt - uten ekstra kostnad. Hotellet har selvfølgelig også flere barer, hvor du kan få kalde forfriskninger og herlige drinker på ferien din. 

Det er ingen tvil om at alle vil elske La Palma Princess Vital & Fitness! Romslige rom, god mat og mange lekre fasiliteter for både store og små. 

Viktig info:
Solias Premiumreise til La Palma Princess Vital & Fitnesss bestiller du her.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 183
Avstand til flyplass 30 km
Avstand til strand 2 km
Badehåndklær Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Bussholdeplass 50 m
Byggeår 2004
Bytte av håndklær, pr uke 7
Diskotek/Nattklubb Ja
Etasjer 3
Føner Ja
Heis I deler av hotellet
Kaffe/te-koker Ja
Kjøleskap Nei
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 10 km
Massasje Mot betaling
Minibar Mot betaling
Nærmeste minimarked 0 m
Parkering Ja
Rengjøring pr. uke 7
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 3
Spaavdeling Mot betaling
Sprinkelseng Ja, må bestilles
Svømmebasseng Ja
Sykler For utleie
Telefon Ja
Tilgang til vaskemaskin Mot betaling
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
WiFi Gratis i resepsjonen

Romtyper
På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltrom med plass til to voksne og to barn, eller i familierom med plass til opptil to voksne og fire barn, eller fire voksne og to barn. Familierommene består av to rom med dør imellom, slik at man på disse rommene har adgang til to bad og to balkonger/terrasser.
Rommene er sjarmerende innredet i kanarisk stil, alle med telefon satellitt-TV og minibar (mot betaling). Det er mulig å kjøpe havutsikt og dobbeltrom til én person mot et tillegg. 

Pensjon
Oppholdet er med All Inclusive. Som All Inclusive-gjest kan du fritt spise på à la carte-restauranten én gang i løpet av ferien. Husk bare å reservere bord i restauranten til frokost.
Bemerk at menn skal ha på seg langbukser under middagen.

Annen informasjon om hotellet
Hotellet har håndkleservice ved bassenget. Det koster et mindre gebyr å skifte. Det finnes også et avlukket nudistområde med eget basseng.

Alle personer over 18 år kan gratis benytte seg av innendørsbassenget og spa-avdelingen to ganger i løpet av ferien. Utover dette koster det ca. 10 euro pr. dag pr. person.


Det er gratis WiFi i resepsjonen og på rommene. På rommene kan to enheter brukes samtidig.
Heis finnes kun i hovedbygningen. 

Adresse
Carretera de la Costa · Cerca Vieja, 10,
E-38740 Fuencaliente de la Palma
Tlf.: (34) 922 42 55 00
Web: http://www.princess-hotels.com/en/hotels-la-palma-hotel-la-palma-teneguia-princess-spa-conference-4-stars.html
Email: reservas.lapalma@princess-hotels.com

Video fra La Palma Princess Vital & Fitness

All inclusive

Måltider:
All Inclusive – alle måltider inntas i hovedrestauranten

Frokost kl. 07.30 – 10.00
Sen frokost kl. 09.00 – 10.30
Lunsj kl. 12.30 – 15.00
Middag: kl. 18.30 – 21.30

Som All Inclusive-gjest kan du fritt spise på hotellets tema-restauranten én gang i løpet av ferien. Husk bare å reservere bord i restauranten til frokost.

Snacks
Kl. 11.00 – 18.00 i enten Coco Loco-baren eller fra kl. 12.30 – 18.00 i pizzeriaen (avhengig av antall gjester og årstid). Her serveres det forskjellige varme og kalde snacks, som f.eks. burgere, pølser, bagetter, smørbrød og salater. I pizzeriaen er det enten pizza-stykker fra buffet eller så kan du bestille din egen pizza (avhengig av antall gjester på hotellet). Det er stengt ved lunsjtider kl. 12.30 – 15.00. 

Drikkevarer kl. 10.00 - 24.00
Alle lokale drikkevarer som vann, brus, øl, vin, drinker, samt kaffe og te. Mer utfyllende drikkemeny finnes ved barene. Premium-drikkevarer skal kjøpes mot et tillegg, eller du kan oppgradere til Premium All Inclusive-pakken, som inneholder internasjonale merker som f.eks. Absolute-vodka og Havana Club for ca. 12 euro pr. person pr. dag. Minimum er på 6 dager, og denne Premium-pakken bestilles og betales direkte til hotellet ved ankomst.

Annet
Er du over 18 år, kan du fritt benytte hotellets spaområde to ganger i løpet av ferien.
Minibar på rommet inngår ikke i All Inclusive-konseptet.

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre i All Inclusive-konseptet.

Sportsfasiliteter på La Palma Princess Vital & Fitness

Terrengsykling

• Et rent paradis for terrengsyklere
• Mange ruter – også avmerkede
• Single-, enduro og freeride-stier
• Fantastiske up- and downhillsruter
• Mulighet for guidede turer
Les mer her >

Treningsstudio

• Helt nytt og profesjonelt studio
• 1.200 m2 med moderne fasailiteter
• Både cardio- og styrketrening
• Flere forskjellige treningsmuligheter
• Både sirkeltrening og gruppetimer
Les mer her >

Løping

• Ruter for alle løpenivåer
• Flotte løperuter og vakre omgivelser
• Mange gode, avmerkede ruter
• Mulighet for gruppeturer med guide
• ”Run with the manager”
Les mer her >

Tennis

• 6 kunstgressbaner av høy kvalitet
• Vakker utsikt fra banene
• Mulighet for leie av utstyr
• Egen tennisekspert på hotellet
• Mulighet for personlig trening
Les mer her >

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Værutsikter

Gjennomsnittstemperatur på La Palma

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

20 20 21 22 22 23 25 26 26 25 23 21
15 15 16 16 17 17 20 21 21 20 18 16
19 18 19 19 19 20 22 23 23 23 22 20

 DAG     NATT    HAV

 

La Palma – et urørt paradis med skjønt klima

Øya La Palma er en del av den populære øygruppen, De Kanariske øyer, som f.eks. består av Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote. Mens de andre Kanariøyene har vært foretrukne reisemål på grunn av det fantastiske klimaet, så er La Palma forholdsvis ny i turistmessig sammenheng. Etter hvert har flere og flere fått øynene opp for øyas mange kvaliteter, spesielt været som er veldig behagelig hele året og med masse solskinn.

Unik beliggenhet

La Palma er den nordvestligste av Kanariøyene og har åpent hav mot sin vestvendte side. Akkurat som på de andre Kanariøyene nyter besøkende på La Palma godt av øyas beliggenhet, som sikrer et perfekt temperert klima året rundt. Som på de andre øyene, kan man også på La Palma kjenne de varme vindene, som blåser fra Saharas ørken – spesielt om sommeren. Selv om temperaturene kan snike seg høyt opp i sommermånedene, så føles det aldri for varmt på La Palma. Dette er på grunn av de atlantiske kystvindene, som er med på å gjøre det mer behagelig.

Fint vær året rundt

Hvis du lengter etter avslapning i solen, ved bassenget eller på stranden, så kan La Palma innfri dette helt uten problemer. Forholdene er tilrettelagt for en herlig badeferie! Det er ikke store variasjoner i årstidene på øya, men de varmeste månedene er august og september. Da ligger gjennomsnittstemperaturen på 26 grader med åtte solskinnstimer om dagen. November, desember og januar byr også på masse av sol og gjennomsnittstemperaturen for disse månedene ligger fra 20-25 grader.

Regionale forskjeller i været

Øya er den femte største av Kanariøyene og er kjent for å kunne by på varierende værforhold, innenfor en veldig liten radius. Det vil si at du kan oppleve sol og varme ett sted, og så se gråvær kun et par kilometer unna. Akkurat som på Gran Canaria er det to forskjellige klimasoner på La Palma, noe som betyr at den sørligste og østlige delen av øya er kjennetegnet ved varmt og tørt vær året rundt, mens det nordlige delen har litt lavere temperaturer. Det betyr til gjengjeld også at det er denne delen som er mer frodig, og som har en rikere planteliv. Dersom dere reiser til La Palma for å gå på turer og oppleve den vakre naturen, så finner dere det perfekte utgangspunktet her. Det er uansett snakk om minimale nedbørsmengder sammenliknet med det vi er vant med hjemme i Norge.

Del webadressen via epost.