Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • La Palma

    LA PALMA

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra La Palma.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller på La Palma.

Se våre hoteller her >

La Palma

La Palma - uten tvil den aller vakreste og mest urørte av Kanariøyene

La Palma kneiser i ensom majestet i Atlanterhavet vest for Tenerife, med høye fjell og en kystlinje kranset av svarte strender. Landskapet på øya er overveldende og fylt av kontraster. En oppdagelsesreise langs svingete veier på ”Den grønne øya” tar deg mellom bratte fjell, bananplantasjer, vulkankratre og regnskog. Ta en avstikker til små idylliske byer strødd rundt på øya, eller innta horisontalen på en av de eksotiske, mørke lavasandstrendene.

La Palma framstår som den perfekte kombinasjon av avslappet og aktivt ferieopphold. Her nede går allting an! Med Solia flyr du direkte til denne perlen blant Kanariøyene.

Store opplevelser venter rundt hver sving
Selv om La Palma er blant de mindre og mer ukjente av Kanariøyene, står den ikke tilbake for noen når det kommer til opplevelser. Aktive feriegjester kan for eksempel prøve fotturer, sykling og klatring. Lokale og helt særegne opplevelser omfatter sigarproduksjon, besøk ved varme kilder og bananplantasjer. Lei en bil og legg ut på din egen oppdagelsesreise!

Les mer >

Fakta og vær

Fakta og vær

Reisemål på La Palma

Ha en ferie med gyldne opplevelser.
Solsikkert på La Palmas sørvestkyst
Hyggelig feriested sør for Santa Cruz.
En moderne by på vestsiden av La Palma.
En av La Palmas lengste strender.
Herregårdsferie i rolige omgivelser
Ferie med fire flotte heldagsturer

Kart

Finn din reise til La Palma

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7

Utflukter

Nordsiden av La Palma
Det nordlige La Palma

Opplev La Palmas eldgamle og frodige skoger som dekker den nordøstlige delen av øya.

Turen går langs svingete fjellveier mot østkysten og skogsområdet Los Tilos, hvor vi går en tur gjennom den velduftende laurbærskogen. Deretter fortsetter turen til det lille stedet Barlovento for lunsjpause på en lokal restaurant. På ettermiddagen besøker vi en romfabrikk.

Heldagsutflukt inkl. lunsj.

Tur til Santa Cruz
Santa Cruz de la Palma

Tur til La Palmas sydspiss og vulkanen San Antonio. Etter en kort spasertur langs det store krateret går reisen videre til øyas vakre hovedstad, Santa Cruz de la Palma. Etter en kort fellesvandring gjennom byens gamle sentrum er det lagt inn tid for shopping og sightseeing på egen hånd. Prøv Spanias beste kaffe, som finnes på den prisbelønte baren Don Manuel midt i sentrum.

Heldagsutflukt (lunsj ikke inkl.) fra Fuencaliente.

Utflukten bestilles på stedet. Pris ca. € 40

Roque de los Muchachos, La Palmas høyeste fjell
Roque de los Muchachos
Tur til La Palmas høyeste fjell

Veien opp til La Palmas høyeste fjell, 2426 m.o.h, slynger seg langs fjellveier med flere utkikkspunkter hvor vi stopper og beundrer utsikten over Atlanterhavet og La Palmas dramatiske landskap. Vi besøker bondens marked og blir servert lunsj i Puntagorda på øyas nordvestre hjørne. Dagens høydepunkt blir klatringen opp til toppen av Roque de los Muchachos, hvor det blir en velfortjent pause for å ta omgivelsene i øyesyn.

Heldagsutflukt inkl. lunsj

Stjernekikking på La Palma
Stjernekikking

La Palma er berømt for sin klare stjernehimmel. Rett etter solnedgang reiser vi til museet "Centro de Visitantes" ved vulkanen San Antonio. Kvelden innledes med prøvesmaking av den lokale vinen fra Bodegas Teneguía. Et utvalg av tapas serveres til vinen. Etterpå blir det stjernekikking utendørs under ledelse av en kyndig hobby-astronom. Utflukten arrangeres kun om været er klart og skyfritt.

Kveldsarrangement som varer ca. 3 timer, og går fra Fuencaliente.

Denne utflukten inngår kun i våre Premiumreiser og kan ikke bestilles utenom.

Gåtur - Dreampath

På denne gåturen blir man sendt tilbake i tid, og man vil få kjenne på alle de skjebnene som har funnet sted på øya. Turen går fra Las Tricias, hvor stien tar deg gjennom idylliske landskap på nordsiden av La Palma. Landskapet er beskrevet som et tapt paradis, da det består av en blanding av gamle gårder, tusenårs gamle dragetrær og vakre mandeltrær. Dette er en fantastisk tur som passer alle, uavhengig av erfaring. Det tar omtrent 3 timer å gå disse 6 km og oppdage de skjulte sidene ved La Palma. 

Denne turen tilbys med svensktalende reiseguider. 

Safari-tur

Denne turen passer perfekt for de som vil oppleve dyrelivet på nært hold. Safari-turen varer i ca. fire timer, og du kan sitte og sole deg og samtidig beundre de vakre delfinene som hopper langs båten. Ellers så kan du gå under dekket og se på dyrene gjennom glassvegger. Denne turen passer godt for de som vil ut å speide etter dyr, da vi reiser langt ut fra La Palmas kyst. Under turen er en lett lunsj inkludert, og på slutten er det mulighet for å bade, samt også prøve å kjøre med banan-båt. 

Opplev nordkysten

Denne turen går mot nordkysten av La Palma. Underveis vil du oppdage de fantastiske grottene, blant annet grotten Cueva Bonita. Båten vi reiser med har et stort glassgulv hvor du tydelig kan se dyrelivet under båten. I fint vær kan du bade i havet og i grottene, da båten er spesialbygd for å komme frem inn mellom fjellets klipper. På slutten av den 2,5 timers lange turen, speides det etter hvaler og delfiner.