Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Niza leiligheter

3
Utsolgt
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

Hyggelig leilighetskompleks i Puerto Rico
Niza leiligheter er et leilighetskompleks med 27 leiligheter Bassengområdet er det sentrale møtestedet på komplekset, og her finner du solsenger og parasoller til fri benyttelse.

På leilighetskomplekset Niza, klarer de fleste gjestene seg selv, og derfor er det også begrenset åpningstid i resepsjonen. WiFi er mulig på hele hotellet (Ca. 6 euro per dag og 40 euro per uke).

Hotellet har sentral beliggenhet i Puerto Rico, med kort gåavstand til Puerto Rico sentrum, hvor det er restauranter, barer kafeer, butikker, minibank, posthus, supermarked osv.

Leilighetene ligger også i gåavstand til den herlige sandstranden og lystbåthavnen. Man kan dessuten gå av strandpromenaden til Amadores-stranden, som også ligger i Puerto Rico.

Oppholdet er uten pensjon.

Treromsleilighet:
Består av et oppholdsrom, saamt to separate soverom, bad og terrasse på bakkeplan. Leiligheten er utstyr med en liten kjøkkennicke, kjøleskap, vannkoker, safe (mot gebyr) og TV (mot gebyr). Leiligheter er fordelt over to etasjer, hvor soverommene og badet ligger øverst. WiFi er mulig (ca. 6 Euro pr. dag og 20 Euro pr. uke). Plass til maks. 5 voksne. Oppredning til 5.person. 

Barnerabatt:
Til barn under 18 år som bor med min. 2 fullt betalende personer.

Transfertid:
Ca. 60 min.

Adresse:
Niza Apartments
Av. Lanzarote 2, 35130 Puerto Rico
Las Palmas, Spain | Tlf. (0034) 928 56 06 78

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.