Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • 4-stjernershotell
 • all inclusive
 • mange flotte fasiliteter
 • gratis adgang til vannland

Paradise Valle Taurito

4
Her får du
 • 4-stjernershotell
 • all inclusive
 • mange flotte fasiliteter
 • gratis adgang til vannland
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Strand
 • Svømmebasseng

4-stjerners All Inclusive-hotell med mange flotte fasiliteter
Hotel Paradise Valle Taurito er et lekkert 4-stjernershotell som ligger i den herlige feriebyen Taurito. Her bor du med en avslappet atmosfære og helt fantastiske omgivelser. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å nyte familieferie på et hotell med mange fasiliteter, og hvor stranden bare ligger et steinkast unna.

Hotellet har et stort bassengområde som er omgitt av store, svaiende palmetrær. Ved bassengområdet kan du slenge deg ned på en solseng og bare nyte tilværelsen, eller du kan ta en dukkert i det flotte bassenget. Hotellet har selvfølgelig også et barnebasseng for de yngste gjestene. Rett ved siden av hotellet ligger vannlandet Lago Taurito Water Park, hvor hele familien kan ha det moro med vannlek. Inngang er gratis.

Underholdning og aktiviteter finnes det masse av på Hotel Paradise Valle Taurito, og det finnes noe for alle aldre. Hotellet har en internasjonal barneklubb, hvor det arrangeres spennende aktiviteter for familiens yngste i løpet av dagen. Har du lyst til å utfordre familien i enten tennis eller squash (mot gebyr), kan dette gjøres på hotellet.

Ønsker du å trene litt i ferien, kan du ta turen forbi treningsrommet som er til fri benyttelse i løpet av ferien. Hele seks dager i uken vil det være aktiviteter for både store og små, f.eks. bingo, quiz, vannpolo eller noe helt annet. Flere kvelder i uken blir det også arrangert litt underholdning. Ønsker du full avslapning og selvpleie på ferien, kan du prøve hotellets flotte spa-fasiliteter.

Når sulten melder sin ankomst, kan du gå i restauranten hvor det serveres en lekker og allsidig buffet – både til frokost, lunsj og middag. I hotellets bassengbar kan du få kalde forfriskninger, mens du tar en pause fra solens varme stråler. På hotellet ligger det også et lite minimarked, hvor du kan kjøpe litt snacks eller suvenirer.

Du skal ikke gå langt fra hotellet før du står med tærne i sanden. Det er nemlig bare rundt 100 meter til stranden. Her kan du ta et bad i havet eller slappe av på en solseng, mens du nyter den behagelige brisen.

Velkommen!

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 190
Avstand til sentrum 4 km
Avstand til strand 100 m
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 2008
Etasjer 6
Heis Ja
Oppvarming Nei
Restaurant Ja
Safe Ja
Svømmebasseng Ja
WiFi Ja

Romtyper:
På Hotel Paradise Valle Taurito kan du velge å bo på et dobbeltrom eller på et dobbeltrom for familier. Rommene er flott innredet og har enten egen balkong eller terrasse. Alle rommene er utstyrt med aircondition, telefon, TV, minibar og safe (mot gebyr). I standard dobbeltrom er det plass til opptil tre voksne. I dobbeltrommene for familier er det plass til opptil tre voksne og ett barn.

Pensjon:
Oppholdet er med All Inclusive.

Annen informasjon:
Det er gratis WiFi i resepsjonen.

Adresse:
Urbanización Taurito, 35138 Mogán, Gran Canaria
Puhelin +34 928 56 52 63
www.paradisehotels.es

All Inclusive

Måltider
Frokost: kl. 08.00 – 10.30
Lunsj: kl. 13.00 – 15.00
Middag: Kl. 19.00 – 21.00

Mellommåltider:
Snacks i bassengbaren: Kl. 10.30 – 13.00 og kl. 15.00 – 18.00
Kaffe og kake i bassengbaren: kl. 16.00 – 17.00

Drikkevarer
Hotellets bassengbar serverer et ut valg av lokale merker av alkohols, samt brus fra kl. 10.00 – 18.00. Hotellets Night bar har åpent fra kl. 18.00 – 23.00 og serverer også et utvalg av lokale merker av alkohol og brus. Internasjonale merker kan fås mot et gebyr.

Bemerk at All Inclusive slutter kl. 12.00 på avreisedagen.

Vær oppmerksom på at hotellet kan gjøre endringer i All Inclusive-konseptet.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.