Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Villa del Conde Resort & Thalasso

5
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

Elegant luksushotell med høyt servicenivå og lekker arkitektur

Villa del Conde Resort & Thalasso er et virkelig topphotell med fokus på service og komfort. Hotellet ligger i vakre omgivelser i kort avstand fra stranden i Costa Meloneras. Arkitekturen er en kombinasjon av moderne stil og tradisjonell, kanarisk arkitektur. Hotellets lobby er en kopi av Gran Canarias eldste kirke.

I hotellets hage er det hele fem oppvarmede bassenger, hvorav ett er et saltvannbasseng med havvann. I tillegg er det eget basseng for de minste. Hotellet består av flere bygninger rundt små torg og terrasser, i den fine hotellhagen. 

Her bor du i lyse dobbeltrom eller juniorsuiter med smakfull innredning og meget høy komfortgrad. Alle rom har aircondition, TV, minibar, føner, safe og balkong eller terrasse. Det er mulig å oppgradere til rom med havutsikt. Flere restauranter og eget diskotek.

Villa del Conde Resort & Thalasso har egen spa-avdeling med muligheter for mange ulike spabehandlinger. Du kan også bruke dagene på å holde deg i form med tennis, windsurfing, riding, bowling, biljard eller bordtennis. Hotellets aktivitetsteam sørger for underholdning og aktiviteter både på dagtid og om kvelden. I hotellets nærområde er det godt utvalg av butikker og spisesteder.

Romtyper: Dobbeltrom med blant annet luftkondisjonering, minibar, TV, føner, safe, balkong/terrasse. 
2 ordinære senger samt mulighet for 1-2 ekstrasenger.

Mot tillegg: Enkeltrom, havutsikt, juniorsuite, halvpensjon.

Annen info: Aircondition med visse tids- og sesongbegrensninger.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.