Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • 4-stjernershotell
 • mulighet for all inclusive
 • mange flotte fasiliteter
 • flere flotte bassengområder
 • familievennlig

Maspalomas Princess

4
Her får du
 • 4-stjernershotell
 • mulighet for all inclusive
 • mange flotte fasiliteter
 • flere flotte bassengområder
 • familievennlig
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

Stort 4-stjerners hotell med mange fasiliteter
På den sørlige enden av Gran Canaria ligger Maspalomas Princess. Hotellet ligger midt i et rolig område av feriebyen Maspalomas, og kun et steinkast unna Maspalomas golfbane. På Maspalomas Princess kommer du garantert ikke til å kjede deg, hotellet er nemlig spekket fullt av fasiliteter og aktiviteter for både barn og voksne.

Hotellets mange bassengområder er omgitt av store, flotte palmer og mange solsenger. Her kan du nyte livet i solen, eller slå opp en parasoll og kose deg med en bok i skyggen. Trenger du en avkjøling kan du ta en dukkert i et av de innbydende bassengene. For hotellets yngste gjester er det flere separate barnebasseng og en liten Splash Park med vannsklier, hvor de kan tilbringe mange timer med lek og moro.

Maspalomas Princess har ikke mindre enn fem restauranter. Hovedrestauranten serverer en deilig og allsidig buffé både til frokost, lunsj og middag, og gjennom uken har restauranten flere ulike temaer. Har du lyst på italiensk eller asiatisk middag, har du mulighet til dette i en av hotellets á la carte-restauranter, og i hotellets snackrestaurant kan du nyte små retter gjennom dagen. Har du lyst på noe å drikke, kan du velge mellom hele åtte ulike barer som ligger spredt over hotellets område.

Du finner mange fasiliteter på Maspalomas Princess. Du kan blant annet benytte deg av det splitter nye treningssenteret, hvor det er god plass til både styrketrening eller yoga og Pilates. Hotellet har også en internasjonal barneklubb hvor det arrangeres mange morsomme aktiviteter for barna på dagtid, samt et underholdningsteam som står for underholdning på dag- og kveldstid. Maspalomas’ vakre sandstrand ligger kun en halvtimes spasertur unna.

 

Romtyper:
På Maspalomas Princess kan du velge mellom flere forskjellige romtyper.

Dobbeltrom med balkong/terrasse: Rommene er 30 m2. Her bor du på lyse og fine dobbeltrom med eget toalett/bad. Rommene er innredet med aircondition, telefon, TV og hårføner. Det er plass til opptil tre voksne på disse rommene. Oppredning til tredje person.

Familie-dobbeltrom med balkong/terrasse: Rommene er 30 m2. Innredet med samme fasiliteter som dobbeltrom. Det er plass til opptil tre voksne eller to barn og to voksne på disse rommene. Oppredning på sovesofa.

Familierom med balkong/terrasse: Rommene er 37 m2. Innredet med samme fasiliteter som dobbeltrom. Det er plass til opptil to voksne og to barn på disse rommene.

Familierom med to rom: To rom forbundet med en dør på til sammen 60 m2. Begge rommene har eget bad/toalett og egen balkong/terrasse, og er ellers innredet med samme fasiliteter som dobbeltrom. Det er plass til opptil fire voksne og to barn på disse rommene. Oppredning på sovesofa.

Junior suite med balkong/terrasse: Rommene er 40 m2, og passer perfekt for deg som gjerne vil ha litt god plass. Innredet med samme fasiliteter som dobbeltrom. Det er plass til opptil tre voksne eller to voksne og to barn på disse rommene.

Suite med terrasse: Rommene er på 60 m2. Består av et separat soverom, et oppholdsrom og to baderom. Innredet med gratis safe og gratis WiFi, samt med samme fasiliteter som dobbeltrom. Det er plass til opptil tre voksne eller to voksne og to barn på disse rommene.

Pensjon:
Oppholdet er med frokost. Det er mulig å kjøpe All Inclusive.

Annen informasjon:
Maspalomas Princess deler fasiliteter med Tabaiba Princess.
Minigolf og tennis er mot betaling.

Adresse
Avda. Tour Operador TUI, s/n, (Campo internacional)

E-35100 Maspalomas, Gran Canaria, Spain
Tlf.: (34) 928 14 00 30 - FAX: (34) 928 14 24 27
Web: www.princess-hotels.com
Email: reservas.maspalomas-tabaiba@princess-hotels.com

All Inclusive (mot tillegg)

Måltider:
Frokost: Kl. 07.30-10.30
Sen frokost: Kl. 10.30-12.00
Lunsj: Kl. 13.00-15.00
Middag: Kl. 18.30-21.30

Drikkevarer:
Lokale drikkevarer (kaffe, te, vann, brus, vin, øl og spiritus) kl. 10.00-24.00

Ikke inkludert:
Importerte drikkevarer.

Mellommåltider:
Diverse kalde og varme snacks i løpet av dagen. Utvalget kan variere, se programmet ved ankomst på hotellet.
Kaffe og kake kl. 15.00-17.00
Is kl. 10.30-17.00

Bemerk at All Inclusive slutter kl. 12.00 på avreisedagen.

Vær oppmerksom på at hotellet kan gjøre endringer i sitt i All Inclusive-konsept.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.