Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Nyrenovert voksenhotell
 • gode spa-fasiliteter
 • flotte og avslappende omgivelser
 • mulighet for helpensjon
 • Gratis Wifi

Club Maspalomas Suites & Spa

4
Her får du
 • Nyrenovert voksenhotell
 • gode spa-fasiliteter
 • flotte og avslappende omgivelser
 • mulighet for helpensjon
 • Gratis Wifi
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Voksenhotell

Nyrenovert voksenhotell med flotte fasiliteter
Drømmer du om en fantastisk voksenferie på Gran Canaria, i flotte og avslappende omgivelser? Da er Club Maspalomas Suites helt perfekt for deg! Hotellet er nyrenovert og tilbyr moderne innkvartering og flotte fasiliteter, designet for å gi deg en uforglemmelig ferie!

Club Maspalomas Suites er et flott voksenhotell (16+) beliggende i det vestlige Maspalomas. Som gjest på hotellet bor du på fine rom med helt egen terrasse, slik at du enkelt kan nyte de fantastiske omgivelsene i fred og ro.

Det er gode muligheter for avslapning i hotellets fantastiske hage, som inkluderer et stort bassengområde omgitt av palmer, solsenger, parasoller og en bassengbar. Her kan du bestille deg drinker og andre forfriskninger i løpet av dagen. I tillegg til bassengområdet, er det kun et par kilometer til den fine sandstranden i Maspalomas, hvor du kan tilbringe late dager i solen.  

Trenger du litt ekstra velvære under ditt opphold på Club Maspalomas Suites, kan du benytte deg av spa-fasilitetene, som blant annet inkluderer et utendørs spa, sauna og tyrkisk dampbad. I tillegg kan du også nyte en avslappende massasje (mot betaling) dersom dette er noe du ønsker. Vil du være aktiv, er det muligheter for å trene på hotellets store og fullt utstyrte treningssenter, hvor det også er en fantastisk utsikt over hotellområdet. Spiller du golf, er det kun en kilometer til den nærmeste golfbanen, Maspalomas Golf.

Mangler du noen daglige nødvendigheter, kan du kjøpe dette på hotellets minimarked døgnet rundt. I tillegg kan du nyte flotte måltider i hotellets buffet- og a la carte-restaurant. Her finner du en stor utendørs terrasse, hvor du kan spise med utsikt til bassenget.

 

Hotellfakta
Á la carte-restaurant Ja
Antall rom 133
Avstand til flyplass 34 km
Avstand til sentrum 1,5 km
Avstand til strand 2 km
Badstue Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Bassengbar Ja
Bussholdeplass 10 m
Bytte av håndklær, pr uke 7, ved anmodning
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Golfbane Innenfor 5 km
Jacuzzi Ja
Kaffe/te-koker Ja
Kun for voksne Ja
Minibar Mot betaling
Nærmeste minimarked 600 m
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2018
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Skift av sengetøy, pr uke 3
Spaavdeling Mot betaling
Svømmebasseng Ja
Telefon på rommet Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
På Club Maspalomas Suites kan du bo på dobbeltrom eller i juniorsuiter.

Dobbeltrom Deluxe
Fine og komfortable rom med egen terrasse. Rommene er innredet med gratis WiFi, smart-TV, telefon, safe, vannkoker, minibar (mot gebyr), og bad med hårføner og sminkespeil. Det kan bo maksimalt to personer på rommene.

Juniorsuite
Suite med terrasse. Suitene er innredet likt som hotellets dobbeltrom, men har et separat soverom. Det kan bo maksimalt tre personer på rommene.

Pensjon:
Oppholdet er med frokost. Det er mulig å kjøpe halvpensjon (frokost og middag) og helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Annen informasjon:
Du må være minst 16 år for å bo på hotellet. Det er gratis WiFi på alle hotellets områder og på rommene. Som gjest på hotellet har du gratis tilgang til spa-området én gang i løpet av ditt opphold, deretter er inngang til spa-området mot betaling per person.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.