Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Om Gran Canaria

    Gran Canaria

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Gran Canaria.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller på Gran Canaria.

Se våre hoteller her >

Om Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Gran Canaria – ferieøya med verdens beste vær, året rundt!

Nordmenns feriefavoritt siden charterturismens begynnelse
Gran Canaria har siden charterturismens begynnelse vært nordmenns feriefavoritt, med et klima som regnes som et av verdens beste – året rundt! Reis til Gran Canaria med Solia, og opplev ikke bare ett, men flere utmerkede reisemål å tilbringe en behagelig ferie. Godbitene på Gran Canaria er mange, og Solia kan tilby reisemål og hoteller for enhver smak på denne solfylte øya.

Med Solia kan du velge mellom de beste feriestedene
Solias gjester kan velge mellom flere av Gran Canarias aller beste feriesteder. Vi har også forsøkt å finne de virkelige "gullkornene". Felles for alle reisemålene er at de ligger på den solsikre sydkysten på ferieøya.

Les mer >

Hvor lenge vil du feriere?

5 dagers reiser

Er 1 uke litt for lenge? Ingen problem, reis f.eks. 5 dager. Med Solia reiser du når du vil og så lenge du vil. 

Finn reise her >

Langtidsferie

Er du på utkikk etter langtidsferie? Reis 14 dager eller mer, så rekker du å komme ordentlig i feriemodus og nyte ferien. 

Finn din reise her >

Finn din reise til Gran Canaria

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Kategori

Reisende

Kalender

Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 7
  • 14

Hoteller

Opplev mer på Gran Canaria

Puerto de Mogán
Gran Canarias perler

Ifølge mange har Kanariøyene det beste klimaet og været i verden. På Gran Canaria finner du som regel det aller beste været langs den solsikre sørkysten. 

På sørkysten ligger blant annet den populære landsbyen Puerto de Mogan, en liten, pittoresk landsby, som til tross for sine mange besøkende turister har beholdt sin sjarm og autentiske atmosfære. Puerto de Mogan kalles også "Lille Venezia", da byen er knyttet sammen av flere små kanaler ved den lille båthavnen.

På utflukten Gran Canarias Perler besøker vi Puerto de Mogan. Her får du tid til å rusle rundt i de små koselige gatene, se på båtene i havnen, samt besøke det mye omtalte markedet som kun finner sted på fredager. På markedet kan du finne alt fra lokal håndverk til vesker og solbriller, og alt til en billig penge. Etter en fin morgen i landsbyen drar vi til en av øyas beste tapas-restauranter som ligger like ovenfor byen, hvor vi inntar en deilig og mettende tapaslunsj.

Før dagen er omme vil vi gjøre et besøk til den vakre Amfistranden som også ligger på øyas solkyst. Her er det ren avslapning som gjelder og eventuelt en dukkert i sjøen for de som ønsker det!

Praktisk informasjon: Heldagutflukt, lunsj med drikke er inkludert, skandinavisktalende guide. Det anbefales å ta med badetøy. Utflukten reserveres på reisemålet og koster 41€/voksen 21€/barn

Øytur - våre favoritter

Bli med oss ​​og opplev vakker utsikt, koselige spanske landsbyer, frodige daler og gjør noe du kanskje ikke har gjort før - smak kanarisk kaffe!

Vi starter dagen med å kjøre nordover forbi Las Palmas og langs den dramatiske og vakre kystlinjen i nord. Vårt første stopp er havnen Las Nievas i Agaete, en liten havneby som ligger vakkert til blant bratte fjell og svarte lavaberg. Her får du muligheten til å spasere langs vannkanten i fredelige og omgivelser.

Vent med kaffepausen til neste stopp når vi besøker Finca Los Castanos, en av øyas mange kaffeplantasjer. Blant mangotrær og drueranker vokser det også kaffeplanter, noe du vil du lære mer om under besøket. Resten av dagen bruker vi på å kjøre inn i hjertet av Gran Canaria. Her vil du se svært varierert landskap, og utsikten er mange steder enestående.

Vi passerer øyas høyeste fjell Pico de Las Nievas, som ligger 1949 meter over havet, samt  Roque Nublo som er et kjent landemerke på Gran Canaria. På ettermiddagen ruller vi ned til den sørlige kysten hvor vi på veien gjør vårt siste stopp i den koselige landsbyen Fataga.

Praktisk informasjon: Heldagutflukt, lunsj med drikke er inkludert, skandinavisktalende guide. Utflukten bestilles av våre reiseledere på Gran Canaria og koster ca 55€/voksen 31€/barn (prisene varierer no ut fra hvor på Gran Canaria hotellet ligger)

Shopping i Las Palmas
Shopping i Las Palmas

Velkommen til en dag for handling!

Dagen starter med et stopp hvor det inviteres til kaffe og litt tapas mens du får en interessant presentasjon av vår partner Skanull som har over 20 års erfaring innen sin bransje. Visste du at ull virker anti-inflammatorisk? Eller at det har temperaturregulerende egenskaper?

Etter dette setter vi kursen mot kjøpesenteret Las Arenas, hvor du blant annet finner butikker som Adidas, Bershka, H&M, Pull & Bear og Zara med flere. Her får du tid til å shoppe før vi setter kursen mot dagens tredje stopp: Gran Canarias regionale hovedstad Las Palmas med 400 000 innbyggere. Her får du også tid på egenhånd, hvor du enten kan fortsette å handle eller velge å utforske de gamle delene av byen og kanskje besøke øyas eneste katedral Santa Ana, eller Christopher Columbus-museet.

Praktisk informasjon: Heldagsutflukt. Utflukten bestilles av Solias guider og koster  23€/voksen 23€/barn.

Vinsmaking med middag
Vinsmaking med middag

Restaurant Tre Hjerter drives av Señor Henrique, som er oppvokst på en vingård i Navarra i det nordlige Spania.

Bli med til restaurantens bodega der Henrique holder en vinsmaking med fire viner fra ulike vindistrikt i Spania; en ung vin, en Crianza, en Reserva og en Gran Reserva. Deretter serveres det en utsøkt toretters middag! En lærerik og hyggelig kveld! Skandinavisktalende personale. Restauranten ligger i kjøpesenteret i San Agustín,

Praktisk informasjon: Foregår på kveldstid, inkluderer middag med vinsmaking. Utflukten bestilles av Solias guider og koster 38€/voksen

Garbo's
Garbo's

På showet Garbo i området Bahía Feliz, synger og danser og servitørene gjennom en hel kveld, som på Wallmans salonger i Norge, mens dere nyter en treretters middag med drikke. Det er umulig ikke å bli revet med av den fantastiske stemningen!

Garbo er perfekt for å feire en spesiell anledning, eller for å tilbringe en hyggelig kveld sammen mens man opplever et gnistrende show.  Ønsker dere en uforglemmelig kveld er dette definitivt et sted verdt å besøke. Vi garanterer at dere drar hjem med et smil om munnen.

Praktisk informasjon: På kveldstid, middag inkludert. Reserveres på hos Solia på Gran Canaria og koster  58€/voksen 15€/barn

Fjellturer på Gran Canaria
Fjellturer

Det svenske selskapet Rocky Adventure tilbyr en annerledes mulighet til å oppleve Gran Canarias storslåtte natur.

Selskapet arrangerer dagsturer på fjellet der du kommer nær den storslåtte naturen.  Det eneste du trenger er gode fjellsko, matpakke og godt humør! Under turen får du informasjon fra de kunnskapsrike guidene som snakker svensk. Dette er en minneverdig opplevelse å få med seg! På alle turene er det mulig å velge mellom lengder på ca. 6 og 14 km.

Praktisk informasjon: Ta med egen matpakke, Skandinavisktalende guide, gode fjellsko er nødvendig (kan lånes), Full dag, 48€/voksen 48€/barn.

Katamaran Gran Canaria
Båttur med katamaranen Afrikat

Hva er vel herligere enn en solskinnsdag på sjøen? Ombord på katamaranen Afrikat får du en avslappende dag på Atlanterhavet, med soling og bading.

Det er selvsagt soldekk for de solglade, båten har snorkleutstyr for de som foretrekker å være under vann, samt  at det er mulighet til å kjøre speedbåt eller kanskje prøve parasailing (mot avgift) for den eventyrlystne.

Båten går fra Puerto Rico og seiler langs sørkysten. Det serveres lunsj med drikke ombord på båten. Hvis vi er heldig får vi kanskje til og med se delfiner i løpet av dagen!

Praktisk informasjon: Lunsj med drikke er innkludert, engelsktalende guide, heldagsutflukt. Utflukten bestilles av Solia på Gran Canaria og koster 50€/voksen 30€/barn

Delfinsafari
Delfinsafari med Multiacuatic

Bli med på en dag på havet utenfor kysten av Gran Canaria!

Delfiner er vanligvis mellom 1,4 til 4 meter lang og den minste arten veier ca 50 kg. De kan svømme opp til 55km / t, og de fleste artene hopper ofte over vannflaten, gjerne inntil båter og skip. Delfiner er leken og sosial - og de finnes utenfor Gran Canaria kysten.

Ombord på båten Multiacuatic får kapteinen informasjon fra fiskere langs kysten om hvor delfinene befinner seg. På denne måten øker sjansen for at vi får se delfiner. Delfinene svømmer vanligvis i flokk, så hvis vi først får øye på én er sjansen stor for at mange flere dukker opp.

Praktisk informasjon: Halvdagsutflukt med engelsktalende personal. Utflukten bestilles av Solias guider og koster 32€/voksen 17€/barn

Aqualand
Aqualand

På Aqualand Maspalomas kan alle ha det moro!

Her er det vannsklier og attraksjoner for forsiktige barn, ungdommelige våghalser og litt reserverte voksne. En vannverden fylt med eventyr og spenning for alle - det er hva Aqualand har å tilby alle sine besøkende.

Fornøyelsesparkens badeland tilbyr barnebasseng, høye og lange vannsklier, store romslige bassenger og herlig, klart vann.

Praktisk informasjon: Reserveres av Solias guider og koster 26€/voksen 18€/barn

Moonlight cinema
Moonlight cinema

Opplev filmmagi under stjernene!

I Meloneras kan du besøke "Moonlight Cinema" hvor du sitter under et varmt pledd i en komfortabel sofa, mens du bestiller noe fra barens meny, for deretter å nyte en god film. Her vises det på lerret et flertalls ulike filmer i uken med engelsk tale og tekst. Magiske filmøyeblikk venter!

Praktisk informasjon: Kontakt Solias guider på Gran Canaria for informasjon om ukens aktuelle filmer. Kveldstid, transport til kino er ikke inkludert. Reserveres på reisemålet og koster 15€/voksen 10€/barn

Været

Været

Finn temperatur og værutsikter. 
Se været her >

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Mer om Gran Canaria

Velg blant godbitene av Solias mange reisemål på Gran Canaria
Gran Canaria er ikke bare ett reisemål, men flere. Du kan velge å bo i Puerto de Mogán - sydkystens mest sjarmerende by, eller i solfylte Tauritodalen - selve idyllen for soldyrkende feriegjester, med et fantastisk bassengområde og egen sandstrand.

Playa del Cura er et lite feriested like vest for den store og kjente Amadoresstranden. Her bor du på Hotel Riviera Marina rett ved sjøen.

På flotte Hotel Gloria Palace Amadores mellom Puerto Rico og sandstranden Playa de los Amadores kan du nyte en velfortjent luksusferie.

Velkjente Puerto Rico er en moderne badebyfull av ferieaktiviteter. Her er det flest soltimer på hele Gran Canaria!

Meloneras er et lekkert hotellområde med moderne og lekre resort-hoteller vest for Playa del Inglés og Maspalomas.

Klassikeren Playa del Inglés byr på et pulserende uteliv og øyas lengste sandstrand.

San Agustín er et feriebegrep hvor mange av Solias vintergjester kommer tilbake år etter år.

Spill golf i et behagelig klima
For golferen tilbyr Solia på Gran Canaria en greenfee-pakke med gratis transport av golfbagen på flyet og spilling av golf på tre utmerkede golfbaner.

Full frihet med leiebil
Solskinnsøya Gran Canaria er et fascinerende reisemål som har mye mer å by på enn bare strender og latmannsliv. En utmerket måte å utforske øyas mangfold på er med leiebil. Bestill gjerne leiebil samtidig som du bestiller reisen. Da kan du dra nytte av våre spesialpriser, og du er garantert en bil som er spesialtilpasset dine ønsker.

Utflukter på reisen til Gran Canaria
Brunfargen forsvinner etter en stund, men minnene om spennende opplevelser blekner ikke. Solia tilbyr et omfattende utfluktsprogram på Gran Canaria, med alt fra shopping i hovedstaden Las Palmas til fotturer i fjellene. Se våre reisetips, og les om utfluktene på vår hjemmeside. I informasjonspermen på hotellet ditt kan du også lese om vårt aktuelle utfluktsprogram. Utfluktene bestilles hos reiselederen på stedet.

Reiselederens tips:
”Det er gode grunner til at så mange nordmenn velger å besøke Gran Canaria igjen og igjen. Solen skinner alltid som den sterke, herlige vårsolen vi lengter etter når vinteren blir for lang her nord. Luften er frisk og palmene vaier langs havet og oppe i fjellskråningene. Her kan du føle seg som hjemme med innslag av norsk hverdagsliv, eller leve ut det spanske livet med fantastisk mat og besøk i vakre landsbyer og storbyer som provinshovedstaden Las Palmas. Langs sør- og vestkysten finner vi steder som San Agustín, Playa del Inglés, Meloneras og Puerto Rico. Her kan du ha en behagelig ferie med perfekte forhold for soling og bading, og gå fine spaserturer langs den varierte kystlinjen med sandørken, svarte strender og bratte klipper. Øya byr på fantastisk natur med fjell og dype daler. Livet i havet er rikt, med blant annet delfiner. Utvalget av shoppingmuligheter og fornøyelsesliv er enormt!”

Emilia, Solia på Gran Canaria