Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

Om Jandía

Jandía

Jandía – moderne feriested med fenomenal sandstrand

Jandía er navnet på halvøya på Fuerteventuras solfylte sydkyst, der øyas kanskje aller beste sandstrender ligger på rekke og rad. I tilknytning til den nesten tre mil lange sandstranden, det turkise havet og den sjarmerende fiskerlandsbyen og feriebyen Morro Jable, har en rekke flotte hotellanlegg dukket opp de siste årene.

Jandía er et populært feriested og representerer på mange måter Fuerteventuras moderne reiseliv, med bekymringsløse og late dager. Hvert år finner stadig flere feriegjester fra hele Europa veien hit.

Den fantastiske sandstranden er naturlig nok hovedattraksjonen, men her finner man også de virkelig gode hotellene, den uformelle atmosfæren, den lange strandpromenaden, den deilige maten og den korte avstanden til byen Morro Jable. Her er det kort vei mellom utmerkede fiske- og skalldyrrestauranter hvor prisene er behagelige og kvaliteten fremragende.

Kitere og windsurfere er som ellers på Fuerteventura aktivt tilstede i det krystallklare farvannet. På den eviglange stranden er det plass til alle, og barnefamiliene stortrives her.

Solia tilbyr et bredt utvalg av hotell og leiligheter i Jandía, flere med all inclusive.

 

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Opplevelser

Oasis Park
Oasis Park

En gøyal utflukt til Fuerteventuras fineste dyre- og naturpark - heldag

Parken byr på ikke mindre enn 3.000 forskjellige dyr, samt 6.800 forskjellige planter. I løpet av besøket kan du gå på oppdagelse i parken. Ta blant annet en tur til de søte sjøløvene, og opplev deres mange forskjellige trekk og flotte personligheter. Hvis dere ønsker mer fart og spenning, så besøk de store rovfuglene. Her flyr ørner, falker og ugler rundt, og viser fem sin hurtighet når de fanger byttet.

Det er også mulig å få innblikk i krypdyrenes verden. Dyrepasserne finner forskjellige krypdyr og som besøkende får du mulighet til å komme tett på! Alt dette er inkludert i entréprisen og ved inngangen kan du se når dyrepasserne er ved dyrene.

Oasis Park byr på opplevelser for hele familien! Ved kjøp av inngangsbillett til Oasis Park hos reiselederen, har du mulighet for å få rabatt på Restaurant Patio Majorero i parken. Du kan få mer informasjon hos din reiseleder.

Bemerk: Transport med buss fra forskjellige oppsamlingssteder, samt utvalgte fremvisninger er inkludert i prisen. Denne utflukten kan bestilles alle ukedager og er med engelsktalende guide.

Den endelige datoen hvor utflukten avvikles, opplyses ved ankomst til destinasjonen.

Tur med katamaran
Katamaranen "Magic"

Hva er en solferie uten en tur på sjøen? 

Om bord på Fuerteventuras største seilende katamaran, Magic Select, nyter vi en fantastisk dag ute på Atlanterhavet. Vi seiler langs den imponerende, vulkanskapte kystlinjen på den sørlige delen av øya. Vi kaster anker underveis, ved en idyllisk bukt. Her er det mulighet for både svømming, snorkling og fisking. På båten serveres det grillet kylling, salat, brød, kanariske poteter (papas arrugadas) samt mojo-saus. Utover dette tilbys det øl, vin leskedrikk og vann. Turen foregår daglig og går fra havnen kl. 10.00. Man er tilbake i Moro Jable kl. 14.30.

Bemerk:
Det tilbys transport til og fra områdene Costa Calma og Jandía. Bor man i et annet område enn de nevnte, er transporten til/fra katamaranen på egen regning.
Dette er en heldagsutflukt som kan kjøpes på destinasjonen. 

Øytur på Fuerteventura
Solias øytur

Bli kjent med Fuerteventura!

Vi beveger oss i de sørlige delene av Fuerteventura, langs vakre veier over fjell og daler og gjennom små landsbyer i hjertet av "la isla tranquila" - den rolige øya. Vi drar forbi Costa Calma og over til La Pared på vestkysten. 

Vi stopper i uberørte Pájara og tar en spisepause i den historiske byen Betancuria. Du får også se hvordan man lagde ulike produkter av den mangfoldige, kanariske plantan Aloe Vera. Halvdagstur, lunsj er ikke inkludert.

Skandinavisktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Fakta og vær

Del webadressen via epost.