Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

  • Jandía

Om Jandía

Jandía

Jandía – moderne feriested med fenomenal sandstrand

Jandía er navnet på halvøya på Fuerteventuras solfylte sydkyst, der øyas kanskje aller beste sandstrender ligger på rekke og rad. I tilknytning til den nesten tre mil lange sandstranden, det turkise havet og den sjarmerende fiskerlandsbyen og feriebyen Morro Jable, har en rekke flotte hotellanlegg dukket opp de siste årene.

Jandía er et populært feriested og representerer på mange måter Fuerteventuras moderne reiseliv, med bekymringsløse og late dager. Hvert år finner stadig flere feriegjester fra hele Europa veien hit.

Den fantastiske sandstranden er naturlig nok hovedattraksjonen, men her finner man også de virkelig gode hotellene, den uformelle atmosfæren, den lange strandpromenaden, den deilige maten og den korte avstanden til byen Morro Jable. Her er det kort vei mellom utmerkede fiske- og skalldyrrestauranter hvor prisene er behagelige og kvaliteten fremragende.

Kitere og windsurfere er som ellers på Fuerteventura aktivt tilstede i det krystallklare farvannet. På den eviglange stranden er det plass til alle, og barnefamiliene stortrives her.

Solia tilbyr et bredt utvalg av hotell og leiligheter i Jandía, flere med all inclusive.

 

Hotellkart

Opplevelser

Oasis Park
Oasis Park

En gøyal utflukt til Fuerteventuras fineste dyre- og naturpark.

Nyt de flotte, områdene og besøk dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savannedelen og bli også med på deres kamelsafari (inkludert i prisen).

Vi utforsker den frodige dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savanndelen og hvorfor ikke bli med på en kamelsafari (mot avgift)?

Parken byr på show med papegøyer, reptiler og sjøløver. Gå heller ikke glipp av et besøk i den botaniske hagen, i fuglereservatet eller det spennende rovfuglshowet. Her finner man noe for alle! Heldagstur, lunsj i form av buffet er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura

Tur med katamaran
Katamaranen "Magic"

Hva er en solferie uten en tur på sjøen?

Bli med på seilbåtkatamaranen Magic. Den seiler fra Morro Jables havn og seiler langs kysten i dette området. Når katamaranen legger til for lunsj med grillmat, kan du ta en dukkert og kanskje også delta på noen av aktivitetene ombord. Har vi flaks kan det også hende at vi får øye på delfiner? Halvdagstur, lunsj er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Øytur på Fuerteventura
Solias øytur

Bli kjent med Fuerteventura!

Vi beveger oss i de sørlige delene av Fuerteventura, langs vakre veier over fjell og daler og gjennom små landsbyer i hjertet av "la isla tranquila" - den rolige øya. Vi drar forbi Costa Calma og over til La Pared på vestkysten. 

Vi stopper i uberørte Pájara og tar en spisepause i den historiske byen Betancuria. Du får også se hvordan man lagde ulike produkter av den mangfoldige, kanariske plantan Aloe Vera. Halvdagstur, lunsj er ikke inkludert.

Skandinavisktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Fakta og vær

Del webadressen via epost.