Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Costa Calma

    Costa Calma

Om Costa Calma

Costa Calma – den rolige kysten lengst i sør

Costa Calma er Fuerteventuras fremste sol- og badested. Den tre mil lange stranden som begynner her strekker seg hele veien ned til sørspissen av Jandíahalvøy. Costa Calma betyr "rolig kyst" - hit reiser du for å nyte fredelig og avslappende feriedager på gode fullservicehoteller. Det er på tide å ta dagene som de kommer! Gå en tur på de gylne sandstrendene og se utover havet, der windsurfere fra hele verden møtes til dyst under perfekte værforhold. Det er lett å finne ditt eget favorittsted her selv i høysesongen.

Costa Calma skiller seg fra de øvrige feriebyene på Fuerteventura ved at det er både grønt og frodig her. Kunstig vanning gir livgivende næring til store palmer, som gir deilig skygge i de varmeste periodene på dagen. Som gjest i Costa Calma vil du fort oppleve at stedet er velordnet. Utelivet er heller begrenset, fokuset her heller mer i retning av restauranter, noen få barer og uteserveringer. Utforsk menyen og prøv lokale kanariske retter som gazpacho, tortilla og tapas. På de større hotellene er det ofte underholdning og dans.

 

Hotellkart

Opplevelser

Oasis Park
Oasis Park

En gøyal utflukt til Fuerteventuras fineste dyre- og naturpark.

Nyt de flotte, områdene og besøk dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savannedelen og bli også med på deres kamelsafari (inkludert i prisen).

Vi utforsker den frodige dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savanndelen og hvorfor ikke bli med på en kamelsafari (mot avgift)?

Parken byr på show med papegøyer, reptiler og sjøløver. Gå heller ikke glipp av et besøk i den botaniske hagen, i fuglereservatet eller det spennende rovfuglshowet. Her finner man noe for alle! Heldagstur, lunsj i form av buffet er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura

Tur med katamaran
Katamaranen "Magic"

Hva er en solferie uten en tur på sjøen?

Bli med på seilbåtkatamaranen Magic. Den seiler fra Morro Jables havn og seiler langs kysten i dette området. Når katamaranen legger til for lunsj med grillmat, kan du ta en dukkert og kanskje også delta på noen av aktivitetene ombord. Har vi flaks kan det også hende at vi får øye på delfiner? Halvdagstur, lunsj er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Øytur på Fuerteventura
Solias øytur

Bli kjent med Fuerteventura!

Vi beveger oss i de sørlige delene av Fuerteventura, langs vakre veier over fjell og daler og gjennom små landsbyer i hjertet av "la isla tranquila" - den rolige øya. Vi drar forbi Costa Calma og over til La Pared på vestkysten. 

Vi stopper i uberørte Pájara og tar en spisepause i den historiske byen Betancuria. Du får også se hvordan man lagde ulike produkter av den mangfoldige, kanariske plantan Aloe Vera. Halvdagstur, lunsj er ikke inkludert.

Skandinavisktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Fakta og vær

Del webadressen via epost.