Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Caleta de Fuste

  • Caleta de Fuste

  • Caleta de Fuste

  • Caleta de Fuste

Caleta de Fuste – en rolig ferieby med fin badebukt

I avslappede Caleta de Fuste midt på Fuerteventuras østkyst er hotellene moderne, sandstrendene innbydende og avstandene korte. Selve byen ligger kun 10 minutter sør for flyplassen. Fra Solias hoteller har du kort vei til sandstranden og strandpromenaden som strekker seg inn til småbåthavnen og Caleta de Fustes sentrum med borgen El Castillo fra 1700-tallet.

I Caleta de Fuste er feriefasilitetene mange. Den langgrunne og barnevennlige bystranden Playa de Castillo er beskyttet av bølgebrytere og pirer. Utvalget av restauranter, barer og uteserveringer er stort. Vis-à-vis strandområdet ligger øyas to 18-hulls golfbaner. I havneområdet er det flere dykkerskoler og vannsportsentre, og det er gode forhold for en seiltur. Havområdene i nærheten er kjent for sine delfiner og skilpadder. På det ukentlige lokale markedet kan du gjøre kupp på lærvarer.

Underholdning og dans tilbys på flere av de større hotellene, og det er kun ca 10 km inn til Fuerteventuras hovedstad Puerto del Rosario om du ønsker luftforandring.

Den strategiske beliggenheten midt på kystlinjen gjør Caleta de Fuste til et utmerket utgangspunkt for utforskning av resten av øya med leiebil.

Opplevelser

Oasis Park
Oasis Park

En gøyal utflukt til Fuerteventuras fineste dyre- og naturpark.

Nyt de flotte, områdene og besøk dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savannedelen og bli også med på deres kamelsafari (inkludert i prisen).

Vi utforsker den frodige dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savanndelen og hvorfor ikke bli med på en kamelsafari (mot avgift)?

Parken byr på show med papegøyer, reptiler og sjøløver. Gå heller ikke glipp av et besøk i den botaniske hagen, i fuglereservatet eller det spennende rovfuglshowet. Her finner man noe for alle! Heldagstur, lunsj i form av buffet er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura

Tur med katamaran
Katamaranen "Magic"

Hva er en solferie uten en tur på sjøen?

Bli med på seilbåtkatamaranen Magic. Den seiler fra Morro Jables havn og seiler langs kysten i dette området. Når katamaranen legger til for lunsj med grillmat, kan du ta en dukkert og kanskje også delta på noen av aktivitetene ombord. Har vi flaks kan det også hende at vi får øye på delfiner? Halvdagstur, lunsj er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Øytur på Fuerteventura
Solias øytur

Bli kjent med Fuerteventura!

Vi beveger oss i de sørlige delene av Fuerteventura, langs vakre veier over fjell og daler og gjennom små landsbyer i hjertet av "la isla tranquila" - den rolige øya. Vi drar forbi Costa Calma og over til La Pared på vestkysten. 

Vi stopper i uberørte Pájara og tar en spisepause i den historiske byen Betancuria. Du får også se hvordan man lagde ulike produkter av den mangfoldige, kanariske plantan Aloe Vera. Halvdagstur, lunsj er ikke inkludert.

Skandinavisktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Hotellkart

Fakta og vær

Del webadressen via epost.