Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Caleta de Fuste

  • Caleta de Fuste

  • Caleta de Fuste

  • Caleta de Fuste

Caleta de Fuste – en rolig ferieby med fin badebukt

I avslappede Caleta de Fuste midt på Fuerteventuras østkyst er hotellene moderne, sandstrendene innbydende og avstandene korte. Selve byen ligger kun 10 minutter sør for flyplassen. Fra Solias hoteller har du kort vei til sandstranden og strandpromenaden som strekker seg inn til småbåthavnen og Caleta de Fustes sentrum med borgen El Castillo fra 1700-tallet.

I Caleta de Fuste er feriefasilitetene mange. Den langgrunne og barnevennlige bystranden Playa de Castillo er beskyttet av bølgebrytere og pirer. Utvalget av restauranter, barer og uteserveringer er stort. Vis-à-vis strandområdet ligger øyas to 18-hulls golfbaner. I havneområdet er det flere dykkerskoler og vannsportsentre, og det er gode forhold for en seiltur. Havområdene i nærheten er kjent for sine delfiner og skilpadder. På det ukentlige lokale markedet kan du gjøre kupp på lærvarer.

Underholdning og dans tilbys på flere av de større hotellene, og det er kun ca 10 km inn til Fuerteventuras hovedstad Puerto del Rosario om du ønsker luftforandring.

Den strategiske beliggenheten midt på kystlinjen gjør Caleta de Fuste til et utmerket utgangspunkt for utforskning av resten av øya med leiebil.

Opplevelser

Oasis Park
Oasis Park

En gøyal utflukt til Fuerteventuras fineste dyre- og naturpark - heldag

Parken byr på ikke mindre enn 3.000 forskjellige dyr, samt 6.800 forskjellige planter. I løpet av besøket kan du gå på oppdagelse i parken. Ta blant annet en tur til de søte sjøløvene, og opplev deres mange forskjellige trekk og flotte personligheter. Hvis dere ønsker mer fart og spenning, så besøk de store rovfuglene. Her flyr ørner, falker og ugler rundt, og viser fem sin hurtighet når de fanger byttet.

Det er også mulig å få innblikk i krypdyrenes verden. Dyrepasserne finner forskjellige krypdyr og som besøkende får du mulighet til å komme tett på! Alt dette er inkludert i entréprisen og ved inngangen kan du se når dyrepasserne er ved dyrene.

Oasis Park byr på opplevelser for hele familien! Ved kjøp av inngangsbillett til Oasis Park hos reiselederen, har du mulighet for å få rabatt på Restaurant Patio Majorero i parken. Du kan få mer informasjon hos din reiseleder.

Bemerk: Transport med buss fra forskjellige oppsamlingssteder, samt utvalgte fremvisninger er inkludert i prisen. Denne utflukten kan bestilles alle ukedager og er med engelsktalende guide.

Den endelige datoen hvor utflukten avvikles, opplyses ved ankomst til destinasjonen.

Tur med katamaran
Katamaranen "Magic"

Hva er en solferie uten en tur på sjøen? 

Om bord på Fuerteventuras største seilende katamaran, Magic Select, nyter vi en fantastisk dag ute på Atlanterhavet. Vi seiler langs den imponerende, vulkanskapte kystlinjen på den sørlige delen av øya. Vi kaster anker underveis, ved en idyllisk bukt. Her er det mulighet for både svømming, snorkling og fisking. På båten serveres det grillet kylling, salat, brød, kanariske poteter (papas arrugadas) samt mojo-saus. Utover dette tilbys det øl, vin leskedrikk og vann. Turen foregår daglig og går fra havnen kl. 10.00. Man er tilbake i Moro Jable kl. 14.30.

Bemerk:
Det tilbys transport til og fra områdene Costa Calma og Jandía. Bor man i et annet område enn de nevnte, er transporten til/fra katamaranen på egen regning.
Dette er en heldagsutflukt som kan kjøpes på destinasjonen. 

Øytur på Fuerteventura
Solias øytur

Bli kjent med Fuerteventura!

Vi beveger oss i de sørlige delene av Fuerteventura, langs vakre veier over fjell og daler og gjennom små landsbyer i hjertet av "la isla tranquila" - den rolige øya. Vi drar forbi Costa Calma og over til La Pared på vestkysten. 

Vi stopper i uberørte Pájara og tar en spisepause i den historiske byen Betancuria. Du får også se hvordan man lagde ulike produkter av den mangfoldige, kanariske plantan Aloe Vera. Halvdagstur, lunsj er ikke inkludert.

Skandinavisktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Fakta og vær

Del webadressen via epost.