Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Fuerteventura

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Fuerteventura.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller på Fuerteventura.

Se våre hoteller her >

 

Fuerteventura

Noen med sand mellom tærne har regnet ut at ferievennlige Fuerteventura rommer mer enn 150 strender. Faktisk består hele 50% av den vakre kyststripen rundt den sørlige delen av øya av sand.

Bare 100 km skiller Fuerteventura fra det afrikanske fastlandet. Det er den nest største av Kanariøyene, og har, som et ekko av Sahara, store sanddyner, men med havet som nærmeste nabo. Fuerteventuras innland er dominert av et karrig, litt øde men samtidig vakkert fjellandskap.

Klimaet på Fuerteventura likner på Florida og Mexico som ligger på samme breddegrad, noe som gjør det til et ideelt reisemål. Fuerteventura  kalles ”øya med evig vår”, og solen skinner 3000 timer i året!

Den rolige øya

Atmosfæren er internasjonal og behagelig uformell på "la isla tranquila" - den rolige øya. Som feriemål tiltrekker Fuerteventura seg strand- og soltilbedere fra hele Europa, og mange windsurfere og kitere finner ypperlige forhold på Fuerteventura. Øya har i mange år vært vertskap for verdensmesterskap i windsurfing.

Velg mellom sør og nord

På Fuerteventura tilbyr Solia hotell og leiligheter langs hele østkysten. På halvøya Jandía på Fuerteventuras solfylte sydspiss finner du moderne hotell i ferievennlige omgivelser og kanskje de aller beste sandstrendene. Midt på østkysten ligger Caleta de Fuste med et praktfullt strandområde. Hvis du foretrekker å bo nær de to golfbanene i Caleta de Fuste,  kan vi anbefale det flotte bostedet Elba Carlota. Populære Corralejo på nordspissen er øyas største feriemål, og har mange attraksjoner.

Full frihet med leiebil

En utmerket måte å utforske langstrakte Fuerteventura på er med leiebil. Besøk fjellandsbyer, eller finn din egen strand. Bestill gjerne leiebil samtidig som du bestiller reisen. Da kan du dra nytte av våre spesialpriser, og du er garantert en bil som er spesialtilpasset dine ønsker.

Utflukter på Fuerteventura

Ingen ferie er komplett uten en spennende utflukt eller to! Solia tilbyr blant annet tur med en seilbåtkatamaran langs kysten, øytur og besøk i en dyrepark. Se våre reisetips, og les om utfluktene på vår hjemmeside. I informasjonspermen på hotellet ditt kan du også lese om vårt aktuelle utfluktsprogram. Utfluktene bestilles hos reiselederen på stedet.

Reiselederens tips:

” Fuerteventura har få innbyggere i forhold til størrelsen sin. Dette gjør at du kan ha store, urørte strender for deg selv og ha fantastiske dager ved havet.

Playas de Sotavento i Jandía i sør er min personlige favoritt; en 20 km lang hvit, finkornet sandstrand som skapt for lange spaserturer eller avkobling med en god bok.

Om du er glad i friluftsliv og vannsport er det et bredt utvalg av aktiviteter. Øya er kjent for sine gode vindforhold for windsurfing, kiting og bølgesurfing. Om du ikke vil prøve selv er det alltid moro å se på de mer rutinerte utøverne. Rundt på øya er det fine turstier som tar deg til vakre og bortgjemte steder. Jeg anbefaler varmt en vandretur til den helt øde Cofetestranden på sydsiden av Fuerteventura.”

Linda, Solia på Fuerteventura

Opplevelser

Oasis Park
Oasis Park

En gøyal utflukt til Fuerteventuras fineste dyre- og naturpark.

Nyt de flotte, områdene og besøk dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savannedelen og bli også med på deres kamelsafari (inkludert i prisen).

Vi utforsker den frodige dyreparken, kamelreservatet, den afrikanske savanndelen og hvorfor ikke bli med på en kamelsafari (mot avgift)?

Parken byr på show med papegøyer, reptiler og sjøløver. Gå heller ikke glipp av et besøk i den botaniske hagen, i fuglereservatet eller det spennende rovfuglshowet. Her finner man noe for alle! Heldagstur, lunsj i form av buffet er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura

Tur med katamaran
Katamaranen "Magic"

Hva er en solferie uten en tur på sjøen?

Bli med på seilbåtkatamaranen Magic. Den seiler fra Morro Jables havn og seiler langs kysten i dette området. Når katamaranen legger til for lunsj med grillmat, kan du ta en dukkert og kanskje også delta på noen av aktivitetene ombord. Har vi flaks kan det også hende at vi får øye på delfiner? Halvdagstur, lunsj er inkludert i prisen.

Engelsktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Øytur på Fuerteventura
Solias øytur

Bli kjent med Fuerteventura!

Vi beveger oss i de sørlige delene av Fuerteventura, langs vakre veier over fjell og daler og gjennom små landsbyer i hjertet av "la isla tranquila" - den rolige øya. Vi drar forbi Costa Calma og over til La Pared på vestkysten. 

Vi stopper i uberørte Pájara og tar en spisepause i den historiske byen Betancuria. Du får også se hvordan man lagde ulike produkter av den mangfoldige, kanariske plantan Aloe Vera. Halvdagstur, lunsj er ikke inkludert.

Skandinavisktalende guide.

Bestilles av Solias guider på Fuerteventura.

Finn reise til Fuerteventura

Hoteller på Fuerteventura

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, dvs. ingen reiselederservice, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• Velg blant spesielt utvalgte hoteller.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Filter-svar

Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 7
  • 14
  • 21

Fakta og vær