Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Torremolinos

    Torremolinos

Om Torremolinos

Torremolinos - populært valg tett på Malaga

Omtrent 10 kilometer syd for Malaga ligger Torremolinos – en av de mest populære feriebyene på Costa del Sol. De deilige strendene og det himmelblå Middelhavet sørger for en perfekt innramming av en god ferie!

Et ferieparadis
En gang i tiden var Torremolinos en fiskerlandsby, men i dag er det et paradis for turister som verdsetter solen, strendene, det himmelblåe Middelhavet og den lange strandpromenaden. Livet i Torremolinos går sin stille gang, og dagene forsvinner fort på de deilige sandstrendene eller inne i det hyggelige bysentrumet. Her finnes både butikker og gode restauranter.

I Torremolinos finnes det også et vel av muligheter utenom stranden og havet. Besøk gjerne den botaniske parken Jardin Botanico eller kombiner gjerne en lunsj med en ettermiddag på stranden i den sjarmerende lille fiskerlandsbyen La Carihuela rett syd for Torremolinos. Sett også av en ettermiddag til den koselige handlegaten Calle San Miguel i sentrum. Gaten er full av suvenirbutikker, ordentlige merkebutikker i tillegg til gode restauranter og lokale puber. En annen og kanskje litt skjult juvel verdt å ta en titt på er det lille maurerinspirerte palasset Casa de los Navajas, en imponerende bygning sentralt i sentrum.  

Storbyferie i Malaga
Torremolinos er perfekt for en avslappende ferie, men på grunn av den korte avstanden er det fullt mulig å kombinere ferien med storbyopplevelser i Malaga. Lei gjerne en bil, eller ta toget og med ett står du i sentrum av Malaga. Har du ikke besøkt en spansk storby tidligere, er Malaga et utmerket sted å starte. Med sine 600 000 innbyggere syder byen av liv. Gå gjerne på oppdagelsesferd i de smale grendene, eller på shopping i de mange butikkene. Opplev de lokale som spiller Petanque på et av byen mange markeder eller besøk gjerne Picasso-museet som ligger midt i byen.

Transfer
Det tar ca. 15 minutter med bil fra flyplassen i Malaga til våre første hoteller i Torremolinos.

 

Hoteller

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.