Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Alcaidesa Vista Real leiligheter

3
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Barnebasseng
  • Svømmebasseng

Alcaidesa Vista Real Leiligheter er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å kombinere golf med avkobling. Leilighetene ligger i et rolig område, omgitt av en fin golfbane.

Her bor du i pene og romslige leiligheter, bare ti minutters gange fra Alcaidesas golfbane og like ved områdets fine strand. Golfpakke med fem dagers ubegrenset spill inngår i prisen, og frokost eller halvpensjon kan bestilles mot tillegg.

Basseng og avkobling
På Alcaidesa Vista Real Leiligheter er det to fine bassengområder, hvorav det ene er reservert voksne, og det andre er forbeholdt familier med barn. Du har også tilgang til en fin hage hvor du kan slappe av i skyggen.

Golfbaner og steder i nærheten
Utenom golfbanen på området er det ikke langt til San Roque, Almenara og Sotogrande. Om du vil utforske nærområdet ligger Sotogrande kun 20 minutters bilreise borte, og til Gibraltar er det en drøy halvtime å kjøre. Du har også tilgang til en parkeringsplass på leilighetshotellets område uten ekstra kostnad.

Hotellfakta
Antall leiligheter 44
Avstand til sentrum 10 km
Avstand til strand 600 m
Safe Mot betaling
WiFi Ja, mot betaling

Romtyper
Toromsleilighet
Treromsleilighet
Toromsleilighet til bruk av én person

Leilighetene har luftkondisjonering, TV, WiFi (avgift) og safe (avgift). Bad med hårtørker. Kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr.

Mot tillegg
Frokost (Serveres på Alcaidesa Club House)
Halvpensjon
Frokost og middag serveres på Alcaidesa Club House. Drikke inngår ikke til middagen.

Golfpakke - inngår
5 dager ubegrenset golfspill på Alcaidesa Links samt Alcaidesa Heathlands 18-hullsbaner. 50 baller til driving rangen per person og dag.

Øvrig
Oppholdet i Sotogrande er hovedsaklig på egen hånd, med begrenset reiselederservice. Busstransport til og fra flyplassen skjer uten reiseleder. Solias reiseleder når du via vår servicetelefon (samtale og sms) samt e-post. Kontaktopplysninger får du ved ankomst.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.