Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Mijas

    Mijas

Mijas

Mijas er en sann juvel på den spanske solkysten, og denne hvite byen har flere ganger vunnet priser for sitt vakre utseende.

Hvit og rolig
Når du kommer til Mijas vil du raskt oppdage hvor vakker, rolig og ikke minst hvit Mijas er. Her råder en fredelig og avslappet stemning. Den hvite byen snor seg oppover fjellsiden hvor det er fint å gå turer i de smale gatene. Her finner du flere områder med fine butikker hvor det bl.a. selges håndmalt keramikk.

Praktfull utsikt
Det spesielle ved Mijas er den overveldende utsikten. Byens forholdsvis høye beliggenhet gir god sikt over fjellene og havet. Om dagen ankommer mange turister for å beundre byen og utsikten, men om kvelden reiser de igjen – og Mijas ligger fredelig tilbake.

Costa del Sols mange opplevelser
Mijas er i seg selv bare én av de mange opplevelser som Costa del Sol kan by på. Drar du på oppdagelsesreise med leielbil, eller blir med på en utflukt vil du raskt oppdage hvor mye denne delen av Spania rommer. Nyt livet langs kysten, opplev storbyene Malaga og Sevilla eller det imponerende arabiske palasser Alhambra i Granada. 

Del webadressen via epost.