Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Fuengirola

    Fuengirola

Om Fuengirola

Fuengirola – langstrakte sandstrender og fantastisk feriestemning

Fuengriola byr på en herlig miks av lange sandstrender, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Stedet er uten tvil en av de mest populære feriebyene på Costa del Sol, ikke uten grunn!

7 kilometer med lange sandstrender
Fuengirola kan med all rett sies å være en skikkelig hyggelig ferieby, men på dagtid er det nok de deilige sandstrendene som fanger oppmerksomheten til de fleste. Her tilbys i tillegg til den deilige stranden et stort utvalg av gode strandbarer, eller ikke minst den lange og hyggelig strandpromenaden som innbyr til både slentre- og løpeturer langs kysten. Havet utenfor Fuengirola er grunt og derfor kan både store og små nyte en behagelig ferie på strendene. I Fuengirola er det både tid og plass til en aktiv ferie eller det motsatte dersom du bare vil nyte livet, solen og slaraffenlivet på stranden.

Dra på oppdagelsesferd i Fuengirola
Den tidligere fiskerlandsbyen Fuengirola har i dag et hyggelig bymiljø. Gå gjerne på tur i de små gatene og utforsk de fristende menyene hos de gode tapas-barene. Her ligger også den flotte lystbåthavnen” Puerto Deportivo”, hvor du også kan nyte formidabelt syn utover havet. Er du sugen på enda mer god utsikt kan vi anbefale byens borgruin ovenfor sentrum, hvor du får full oversikt og kan nyte en herlig utsikt over byen med havet i bakgrunnen.

Gå på marked med de lokale
Costa del Sols største marked ligger i Fuengirola. Her vil det være mulig å kjøpe alt fra grønnsaker til tøy og mange andre spennende handelsvarer. Det å kunne opplev den hyggelige og autentiske stemningen er i seg selv virkelig verdt et besøk, uansett om du vil handle eller ikke.

Tett på Malaga
Fuengirola ligger kun 25 kilometer fra storbyen Malaga, som tilbyr et litt mer pulserende liv og sin egen sjarm. Ta bussen, taxi eller lei en bil og besøk noen av den hyggelige storbyens mange gater. Her ligger finnes også flere severdigheter, bl.a. er byens Picasso-museum og den vakre katedralen fra 1500 tallet vel verdt et besøk. I Malaga finnes det et vel av spennende shopping-muligheter og et stort tilbud av gode restauranter.

Reisetid fra flyplassen
Avhengig av trafikken tar det ikke mer enn ca. 20-30 minutter med bil fra lufthavnen utenfor Malaga til våre første hoteller i Fuengirola.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.