Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Estepona

Om Estepona

Estepona – en av spanjolenes egne favoritter

Estepona er en av de minst turistpregede byene på Costa del Sol, og det er hovedsakelig spanjolene selv som elsker å feriere her. Det må man kunne si er et ekte kvalitetsstempel!

Sjarmerende og autentisk
Estepona er virkelig sjarmerende! Her er omgivelsene rolige og det er utrolig vakkert her. Selv om byen er en av de større langs kysten, har den klart å bevare sin autentisitet. Spesielt ved havnen, ligger det en stripe flotte caféer, hvor du kan nyte ferielivet til det fulle. Rundt om i byen finner du også gode restauranter og butikker.  

På stranden i Estepona
Langs kysten omkring Estepona ligger det flere populære strender. Den mest populære er La Rada, som finner sted midt i byen. Den starter ved byens marina og følger hele veien langs byen. I utkanten av området ligger også El Cristo Beach, som ligger i en liten bukt og er derfor et godt valg for barnefamilier. Langs begge strendene finner du et hyggelig café- og restaurantliv, hvor du kan ta en pause fra solen.

Nær forskjellige golfbaner
Ønsker du å kombinere ferien deres med golf, så er Estepona et veldig godt valg. Her bor du nemlig nær flere av kystens gode baner, som du vil nyte dersom du spiller golf.  

Transfer
Det tar ca. 1 time å kjøre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotellet i Estepona.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.