Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Benalmadena

    Benalmadena

Om Benalmadena

Benalmádena – ferie- og storbyliv

I forlengelse av feriebyen Torremolinos ligger Benalmádena med sin hyggelige strandpromenade, eksklusive marina og gode restauranter – og kun 30 minutter fra storbyen Malaga. 

Lett å forelske seg i

Det er lett å falle for Benalmádena. Her er det flotte hoteller, gode strender og et virkelig hyggelig ferieliv. Den fine marinaen er et av byens kjennetegn sammen med den lange strandpromenaden. Her er det liv, både om dagen, når folk nyter livet på strendene, men også om kvelden, når restaurantene frister med både lokale og internasjonale retter.

Opplevelser i Benalmádena

Selv om det er fristende å nyte livet på strendene langs den lange kystlinjen, så er det også mye å oppleve i Benalmádena. Ikke langt fra kysten ligger byen Pueblo Benalmádena med sine sjarmerende  hvite hus, hyggelige plasser og mange kulturelle opplevelser. Spiller du golf kan området friste med to golfbaner. Stedet er også et godt utgangspunkt for å utforske mer av innlandet i f.eks leiebil. I kort afstand fra kysten ligger også Tivoli World - et helig sted for både barn og voksne med mange morsomme aktiviteter og fornøyelser. Her ligger også områdets berømte gondolbane.

Malaga – storbyen rett rundt hjørnet

I Benalmádena går dagene sin stille gang, men storbyen Malaga ligger ikke langt unna. Med leiebil eller taxi tar det ca. 30 minutter å kjøre. Gå en tur i de hyggelige, kronglete gatene, spis tapas med de lokale eller besøk de berømte severdigheter som byens Alcazaba med en forbløffende utsikt, Picasso-museet eller marinaen. Her kan du lett komme tilbake!

 

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.