Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Costa del Sol

    Costa del Sol

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Costa del Sol.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller på Costa del Sol.

Se våre hoteller her >

Om Costa del Sol

Reis til Costa del Sol – den berømte spanske solkysten 
Den spanske solkysten strekker seg dovent ut fra Gibraltar i vest til Sierra Nevada-fjellene 200 km lenger øst. Denne kyststrekningen er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, golfbanene og det utstrakte fornøyelseslivet.

Sol og sommer – året rundt
Solkysten er selve essensen av behagelig sydenferie med sin herlige blanding av flotte strender, kvalitetshoteller med god service, lekre bassengområder, gode restauranter, hyggelige barer og muligheten til å besøke spennende storbyer som Sevilla, Malaga og Granada med det magisk vakre maurerpalasset Alhambra. Historiske severdigheter står i kø, og i innlandet venter de berømte og vakre hvite byene som Ronda. Navnet «solkysten» er ikke tilfeldig, for her er det sol og sommer året rundt, og det er lett å forelske seg i denne delen av Spania.

Du kan se og lese mer om Solias reisemål på Costa del Sol lenger ned på siden, eller trykke her

Les mer >

Opplev Costa del Sol

Reisemål på Costa del Sol

Finn reise til Costa del Sol

Hotellkart

Mer om Costa del Sol

Storbyopplevelser i Sevilla og Malaga
Costa del sol har imponerende mange opplevelser å by på - alt fra vakker naturstore olivenlunder og fjell, til flotte storbyer. Hovedstaten i regionen Andalucía, som Costa del Sol er en del av, er Sevilla. Dette er en flott og grønn by med mange severdigheter, blant annet byens store katedral som absolutt er verdt et besøk. Malaga er også en av Andalucías stoltheter, som har klart å bevare sitt autentiske og lokale preg, på tross av en stilfull modernitet. Her finner du flere hyggelige plasser hvor de lokale spiller petanque, stemningsfullt butikkliv og lekre restauranter. 

Et hav av opplevelser
Når du reiser til Costa del Sol, vil du raskt oppdage at området har masse å by på. Solkysten er nemlig mye mer enn bare sol og sommer, og vi vil helt klart anbefale å kjøre en tur i området eller bli reise med vår fantastiske Premiumreise. Du kan f.eks. besøke kunstnerbyen Granada, som i seg selv er verdt en opplevelse. Her finner du også det flotte palasset Alhambra, som ble bygget i 1248-1354 av maurerne. Palasset er ufattelig vakkert og står også på UNESCOs verdensarvliste. Andalucía kan tilby mange minnerike opplevelser, og man skal ikke langt vekk fra kystens skjønne strender før landskapet skifter karakter og overrasker med nye detaljer. 

Golferens paradis
Costa del Sol er også kjent som ”Costa del Golf”, og er med sitt rike utvalg av baner i absolutt verdensklasse et veritabelt paradis for golfspillere. Her kan du spille på en ny bane hver dag i flere måneder, om du ønsker.

Fakta om den spanske solkysten
Costa del Sol ligger i den sydlige delen av Spania i Andalucía, og kan flotte seg med hele 300 solskinnsdager i året! Andalucía har gjennom tidene blitt preget av maurernes (arabernes) mer enn 700 år lange herredømme fra år 711-1492. Det kan du blant annet oppleve ved Alhambra-palasset og Giraldatårnet i Sevilla.


Del webadressen via epost.