Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Benidorm

Om Benidorm

Benidorm – rommer noen av Spanias bredeste sandstrender
Nord for Alicante ligger Benidorm, Costa Blanca største ferieområde og et av Spanias mest kjente feriebyer. Her finner dere noen av landets bredeste sandstrender, mange aktiviteter og et virkelige godt ferieliv.

Mini-Manhattan i Spania
Benidorm går ofte under kallenavnet "Mini-Manhatten", og hvis man ser byen ovenfra, gir sammenlikningen svært god mening. De høye skyskraperne langs vannet, de brede, hvite sandstrendene og de vakre grønne områdene fører virkelig tankene på vei mot Manhattan. Best av alt, er at det er krydret med spansk feriestemning, tapas og utallige solskinnstimer.

Et livlig ferieliv
Dagene går av seg selv i Benidorm. De fleste lokkes mot strendene, hvor timene forsvinner en etter en. Når mørket faller på, lyser restaurantene, kaféene og diskotekene/utestedene opp. De er spredt både langs strandpromenaden og inne i byen. Noen inviterer til fest hele natten, mens andre er perfekte for en hyggelig, spansk feriekveld.

Det lokale livet
Hvis dere vil oppleve en mer lokal, autentisk og hyggelig side av Benidorm, bør dere uten tvil besøke gamlebyen. Gå en tur i de små gatene og opplev hvor lokalbefolkningen selv bor. Dere finner både små butikker, hvitkalkede, sjarmerende hus og gode tapasbarer. Ved siden av gamlebyen ligger det også en strand med en gammel festning - Plaza de Castillo. Hit kommer det ikke fullt så mange mennesker, hvis dere vil ha en dag litt mer for dere selv.

Fristelser og ren underholdning
Dere behøver absolutt ikke å være på stranden i Benidorm. Her finnes det aktiviteter og underholdning for alle og enhver. Hvis dere ønsker å oppleve mer av Spania, er Benidorm et flott utgangspunkt for å leie bil og utforske. I Benidorm finner dere vakre fossefall, koselige landsbyer og interessante severdigheter. Omkring Benidorm er det også fornøyelsesparker, badeland og en dyrehage som tilbyr underholdende timer for både store og små.

Transfer
Transport foregår på egenhånd.

Vår service
Reisen foregår på egen hånd, og det er ingen skandinavisktalende guider på reisemålet. Det er likevel alltid mulig å kontakte Solia dersom det oppstår utfordringer eller dere har spørsmål spørsmål.

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.