Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Alicante

Om Alicante

Strandbyen Alicante
Reis til den vakre strandbyen Alicante på Costa Blancas kyst! Slapp av og nyt varmen på en solseng på Playa del Postiguet eller oppdag små badestrender I nærheten. Lei en bil og besøk livlige Benidorm, avslappende Albir, hyggelige Altea, eller hvorfor ikke oppleve Valencia? For deg som elsker golf, finnes det utmerkede muligheter for å spille i hyggelige omgivelser. Mulighetene er mange og Alicante har noe for alle!

Ferier i Alicante
Alicante er en populær feriedestinasjon beliggende på Costa Blancas kyst, og hit reiser det mange nordmenn for å nyte solen og den herlige atmosfæren. Til tross for turisme, har byen klart å bevare sin genuine, spanske atmosfære og du kan med fordel gå mellom de fleste av attraksjonene. Denne strandperlen tilbyr alt du kan ønske deg. Koble av på en solseng på den myke sandstranden, nyt det omfattende utvalget av restauranter, barer og butikker, eller opplev omgivelsene.

På shoppinggatene i Calle de Castaños og Avenida de Maisonnave finner du internasjonale og lokale butikker. Hver torsdag og lørdag dukker det også opp fine gatemarkeder og har kan du gjøre noe gode funn. For deg som spiller golf, er det gode muligheter og byen er veldig kjent for sine fine baner. Vi kan også anbefale å leie en bil under oppholdet, slik at du kan oppleve livlige Benidorm, rolige Albir og hyggelige Altea, eller hvorfor ikke oppleve Spanias tredje største by, Valencia?

Sol og bading
Alicante tilbyr strender for enhver smak – brede, langgrunne, surfevennlige – ja nesten alt du kan forestille deg. Playa del Postiguet ligger i sentrum av Alicante, og er en lys og finkornet strand som med sitt rene vann har fortjent EUs blå flagg. Den mest populære stranden, som også er en av Spanias beste, er Playa de San Juan. Den syv kilometerlange sandstranden ligger like nord for Alicante og inviterer til en deilig dukkert i Middelhavet. Dersom du foretrekker noen mindre strender, er det flere i nærområdet og du når dem enkelt med buss eller trikk.

Opplev Costa Blanca
Langs kysten finnes det mange spennende severdigheter å utforske. Lei en bil og oppdag kystens gullkorn. Valencia – Spanias tredje største øy og stedet der paellaen opprinnelig kommer fra, ligger omtrent to timer fra Alicante og er vel verdt et besøk. Byens storslåtte arkitektur og renessansekirker, moderne bygninger, museer og den praktfulle katedralen (med to malerier av Francisco de Goya) etterlater ingen uberørte.

For deg som søker flere opplevelser enn sol og bading, kan du nyte alle aktivitetene som kysten tilbyr. Her finner du alt fra turstier, golf og sykkeleventyr til «bungyjump». I de nordlige delene av Costa Blanca ligger vakre "Barranca del Infierno", en dal med tre ulike landsbyer og en fantastisk turopplevelse. Kystlinjen har noe for alle, og i er sikre på at du vil finne dine favorittaktiviteter. 

Velkommen til Alicante!

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.