Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Albir & Altea

Om Albir & Altea

Albir og Altea - eksklusivt og rolig, men nær mange opplevelser
Hvis du er ute etter en avslappende ferie i virkelig vakre omgivelser, så er nabobyene Albir og Altea gode forslag til deres neste ferie. Den gode beliggenheten - nær både strender og opplevelser - gjør området til noe ganske spesielt.

Noe nær perfekt
Albir og Altea ligger ca. 10 kilometer nord for Benidorm og er kjent som to koselige kystbyer, som i dag nesten har vokst sammen. Områdene er roligere enn den store feriebyen Benidorm, men de har fortsatt mye å tilby. Spesielt områdets eksklusive marina er et flott samlingspunkt på ferien. Her kan dere nyte den gode utsikten mens dere prøver en av områdets deilige restauranter. Samtidig er feriebyene kjent for gode hoteller og leiligheter, hvor vi har valgt noe for hver.

Nydelige strender
I Albir og Altea er stemningen rolig og avslappet. Den finkornede sandstranden går hele veien langs kysten, og man skal gå langt ut før det blir veldig dypt. Hvis dere vil nyte en god lunsj i skyggen, kan dere f.eks. gjøre det på promenaden som strekker seg langs stranden. Her ligger det både gode restauranter, kaféer og små butikker.

Spanias mange opplevelser
Dersom dere ønsker å oppleve mer av Spania, er området rundt Albir og Altea fullt av muligheter. Besøk f.eks. Paseo de las Estrellas, som er Albirs svar på Hollywoods Walk of Fame med stjerner på gaten. Eller ta en tur til sjarmerende Alicante og besøk severdigheter som blant annet Santa Barbara Castle med vakker utsikt. Hvis dere leier bil, er det veldig fint å bare kjøre litt rundt å se, for naturen og landsbyene er en opplevelse i seg selv.

Golf på ferie
Området har flere gode golfbaner, hvis dere ønsker å kombinere ferien med golf. Det er definitivt verdt en runde eller to, fordi banene er gode, velpleide og klimaet er helt perfekt. Etter en god dag på banen, kan dere f.eks. dra til lystbåthavnen og nyte et glass iskald hvitvin – rett og slett en perfekt avslutning på dagen.

Transfer
Transport foregår på egenhånd.

Vår service
Reisen foregår på egen hånd, og det er ingen skandinavisktalende guider på reisemålet. Det er likevel alltid mulig å kontakte Solia dersom det oppstår utfordringer eller dere har spørsmål.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.