Alle reiser
Premiumreiser
 • Spania

Spania

Portals Nous, Mallorca

Spania - late dager på stranden, deilig tapas og vakre solnedganger

Solias Spania scorer høyt på sol, varme, deilig mat, vakre strender og solnedganger, samt ferievennlighet. Her er det deilig klima, og du kan reise hit både på sommerferie og vinterferie. Vi i Solia elsker stemningen og pulsen i dette store landet mot syd. Vi gleder oss til å dele landets mange reisemål med deg – både på fastlandet og på de flotte spanske øyene.

Grand Canaria – nordmenns feriefavoritt med verdens beste vær, året rundt
Nordmenns favorittreisemål siden charterturismens begynnelse. Her finnes det vakre blomster og fargerike busker. Som Solias gjest kan du velge mellom flere av Gran Canarias aller beste feriesteder. Vi har også forsøkt å finne «gullkornene». Felles for alle reisemålene er at de ligger på den solsikre sydkysten på ferieøya.

La Palma – den vakreste og mest urørte av Kanariøyene
Denne øya er uten tvil den vakreste de Kanariøyene og samtidig en nydelig og urørt perle.
La Palma er den perfekte kombinasjon for deg som vil dra på opplevelser, men også slappe av. Naturen er helt unik, med mer enn 1000 kilometer med vandreruter. Om natten skinner stjernene klart, og øya er kjent for sitt fine observatorium. På dagtid kan du i stedet nyte øyas deilige og spesielle lavastrender eller havbad, samt besøke de flotte områdene, hvor f.eks. Tazacorte har flest solskinnstimer i hele Spania. Med Solia flyr du dessuten direkte til denne perlen blant Kanariøyene.

Premiumreise til La Palma
Solia tilbyr en opplevelsesrik Premiumreise til La Palma, med et spennende utfluktsprogram og hyggelige fellesmåltider. Turen inkluderer blant annet en tur til øyas høyeste fjell (2476 m.o.h) og en kveld med stjernekikking. Oppholdet er på komfortable La Palma Princess Resort med All Inclusive.

Tenerife – sol og badeferie på den største av Kanariøyene
Vakre Tenerife er en vulkansk øy, og her finner man blant annet Spanias høyeste fjell, El Teide. Med sine 3 718 meter gir den Tenerife et helt spesielt særpreg, og mange gjester kommer dermed til øya for å gå på vandringer. Vi holder til i sør i byene Playa de las Américas og Los Cristianos, for å nevne noen. Her får du mange solskinnstimer, lekre strender, krystallklart vann, og rik mulighet for total avslapning samt morsomme vannsportsaktiviteter. Vi gleder oss til å vise dere denne kontrastenes øy, hvor naturen endrer seg rundt den neste fjellsvingen, og gir deg mange opplevelser.

Lanzarote – ferievennlig øy med mektig vulkanlandskap
Lanzarotes spesielle og vakre natur lokker til seg besøkende fra verden over. Her kan du oppleve lavalandskap med kratre og innsjøer, kuperte veier og stier gjennom svimlende åser i palettens mørkeste farger, omgitt av små viker med lys sand som konstant overdynges av Atlanterhavsbølger. Når du reiser til Lanzarote med Solia kan du velge mellom flere hotell og leiligheter i de tre beste badebyene langs sydkysten, Costa Teguise, legendariske Puerto del Carmen og Playa Blanca.

Mallorca – Middelhavet på sitt aller beste
Mallorca ligger i Middelhavet sørøst for Barcelona og er et favorittreisemål for mange nordmenn. Dette er ikke uten grunn, for denne flotte øya er ensbetydende med lange og innbydende sandstrender, bortgjemte badeviker, nydelig spansk mat og vakker natur. Alle trives på Mallorca og Solia har hoteller og leiligheter for alle – barnefamilier, par, venner på tur og for deg som reiser på ferie alene. På Mallorca får du dessuten en perfekt kombinasjon av badeferie og storbyliv i Palma by. f.eks. er Alcudia, Purto Pollensa og Playa de Palma noen av våre anbefalte områder.

Barcelona – perfekt kombinasjon av storby, arkitektur og strender
Den forunderlige og fascinerende storbyen, Barcelona er en spansk by og en arkitektonisk skattekiste. Her overraskes man av små detaljer overalt. Det er virkelig ikke vanskelig å forelske seg i Barcelona. Byen er den nest største i Spania, og tilbyr en perfekt kombinasjon av storbyliv og solferie. Vi i Solia ønsker deg hjertelig velkommen til Barcelona!

Costa del Sol – den berømte spanske solkysten venter på deg
Costa del Sol i Andaluciaer en spansk klassiker, og selve essensen av en behagelig sydenferie. Denne kyststrekningen er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, golfbanene og det utstrakte fornøyelseslivet. Vi i Solia har mange spennende reisemål på den spanske solkysten. Reis til Benalmadena for å oppleve både ferie- og storbyliv, Marbella er solkystens mest populære og komplette reisemål, Fuengirola kan friste med langstrakte strender og herlig stemning, mens ferieparadiset Torremolinos er et populært valg nær Malaga, med kun 15 minutter til og fra flyplassen i Malaga. Valget er ditt!

Premiumreise til Costa del Sol – få skreddersydde opplevelser
Vår Premiumreise til Marbella gir deg det beste av Costa del Sol, samtidig som du får oppleve tre av regionens virkelig store attraksjoner - alt til meget gunstige priser!

Fuerteventura – Strender på lik linje som i Kariben
De vakre og hvite sandstrendene i Fuerteventura kombinert med de rå og sorte lavastrendene, gjør øya helt spektakulær. Fuerteventura har opplevd stor fremgang når det kommer til turister som er interessert i sport, med lekre sportsanlegg, golfbaner og gode muligheter for løping, svømming og sykling. Det er selvfølgelig også mulighet for ren avslapning – og strendene blir ganske enkelt ikke bedre. Faktisk består hele 50 % av den vakre kyststripen rundt den sørlige delen av øya av sand.

Costa Dorada – ferier ved langstrakte og gylne sandstrender
Sør for Barcelona finner du Costa Dorada, eller «gullkysten» som den også kalles. Her er det lagt opp til ren avslapning, samtidig som man heller ikke er lang unna storbyen, Barcelona. Costa Dorada har en kystlinje på 240 km, og "gullkystens" navn hentyder til de flotte, gylne sandstrendene. Hit kan du reise med hele familien og blant annet oppsøke Port Aventura, som ligger i Salou, og som er Europas største fornæyelsespark!

Spania har noe for alle!

 

Reisemål i Spania

Mallorca

Favoritt blant nordmenn, med lange sandstrender og vakker natur

Gran Canaria

Feriefavoritten med verdens beste vær – året rundt!

Barcelona

Fascinerende storby, og en arkitektonisk skattekiste

Costa del Sol

Den spanske solkysten

Tenerife

Sol- og badeferie på en vulkansk øy

Fuerteventura

Bading og strand, kun 100 km fra Sahara

Lanzarote

Mektig vulkanlandskap, en overflod av solstråler og herlige sandstrender

Costa Dorada

Gylne sandstrender på den spanske "gullkysten"

Finn din reise

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, dvs. ingen reiselederservice, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• Velg blant spesielt utvalgte hoteller.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Filter-svar

Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 16
 • 17
 • 18