Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
 • Spania

  Spania

Om Spania

Portals Nous, Mallorca

Spania - late dager på stranden, deilig tapas og vakre solnedganger

Solias Spania scorer høyt på sol, varme, deilig mat, vakre strender og solnedganger, samt ferievennlighet. Her er det deilig klima, og du kan reise hit både på sommerferie og vinterferie. Vi i Solia elsker stemningen og pulsen i dette store landet mot syd. Vi gleder oss til å dele landets mange reisemål med deg – både på fastlandet og på de flotte spanske øyene.

Gran Canaria – nordmenns feriefavoritt med verdens beste vær, året rundt
Nordmenns favorittreisemål siden charterturismens begynnelse. Her finnes det vakre blomster og fargerike busker. Som Solias gjest kan du velge mellom flere av Gran Canarias aller beste feriesteder. Vi har også forsøkt å finne «gullkornene». Felles for alle reisemålene er at de ligger på den solsikre sydkysten på ferieøya.

Tenerife – sol og badeferie på den største av Kanariøyene
Vakre Tenerife er en vulkansk øy, og her finner man blant annet Spanias høyeste fjell, El Teide. Med sine 3 718 meter gir den Tenerife et helt spesielt særpreg, og mange gjester kommer dermed til øya for å gå på vandringer. Vi holder til i sør i byene Playa de las Américas og Los Cristianos, for å nevne noen. Her får du mange solskinnstimer, lekre strender, krystallklart vann, og rik mulighet for total avslapning samt morsomme vannsportsaktiviteter. Vi gleder oss til å vise dere denne kontrastenes øy, hvor naturen endrer seg rundt den neste fjellsvingen, og gir deg mange opplevelser.

Lanzarote – ferievennlig øy med mektig vulkanlandskap
Lanzarotes spesielle og vakre natur lokker til seg besøkende fra verden over. Her kan du oppleve lavalandskap med kratre og innsjøer, kuperte veier og stier gjennom svimlende åser i palettens mørkeste farger, omgitt av små viker med lys sand som konstant overdynges av Atlanterhavsbølger. Når du reiser til Lanzarote med Solia kan du velge mellom flere hoteller og leiligheter i de tre beste badebyene langs sydkysten, Costa Teguise, legendariske Puerto del Carmen og Playa Blanca.

Mallorca – Middelhavet på sitt aller beste
Mallorca ligger i Middelhavet sørøst for Barcelona og er et favorittreisemål for mange nordmenn. Dette er ikke uten grunn, for denne flotte øya er ensbetydende med lange og innbydende sandstrender, bortgjemte badeviker, nydelig spansk mat og vakker natur. Alle trives på Mallorca og Solia har hoteller og leiligheter for alle – barnefamilier, par, venner på tur og for deg som reiser på ferie alene. På Mallorca får du dessuten en perfekt kombinasjon av badeferie og storbyliv i Palma by. f.eks. er Alcudia, Purto Pollensa og Playa de Palma noen av våre anbefalte områder.

Barcelona – perfekt kombinasjon av storby, arkitektur og strender
Den forunderlige og fascinerende storbyen, Barcelona er en spansk by og en arkitektonisk skattekiste. Her overraskes man av små detaljer overalt. Det er virkelig ikke vanskelig å forelske seg i Barcelona. Byen er den nest største i Spania, og tilbyr en perfekt kombinasjon av storbyliv og solferie. Vi i Solia ønsker deg hjertelig velkommen til Barcelona!

Costa del Sol/Málaga – den berømte spanske solkysten venter på deg
Costa del Sol i Andaluciaer en spansk klassiker, og selve essensen av en behagelig sydenferie. Denne kyststrekningen er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, golfbanene og det utstrakte fornøyelseslivet. Vi i Solia har mange spennende reisemål på den spanske solkysten. Reis til Benalmadena for å oppleve både ferie- og storbyliv, Marbella er solkystens mest populære og komplette reisemål, Fuengirola kan friste med langstrakte strender og herlig stemning, mens ferieparadiset Torremolinos er et populært valg nær Malaga, med kun 15 minutter til og fra flyplassen i Malaga. Valget er ditt!

Costa Blanca/Alicante - den hvite kyst med vakre og hvite sandstrender
Opplev berømte feriebyer som Alicante, Benidorm (også kjent som mini-Manhattan) og eksklusive Albir. Når dere først besøker Costa Blanca så gir navnet virkelig mening. Oversatt på norsk betyr Costa Blanca nemlig den hvit kyst, og dette gjenspeiler seg i mange av de vakre og hvite strendene. Uavhengig av om dere ønsker ren avslapning og strandferie, eller spennende opplevelser og god shopping, så finner dere det her.

Fuerteventura – Strender på lik linje som i Kariben
De vakre og hvite sandstrendene i Fuerteventura kombinert med de rå og sorte lavastrendene, gjør øya helt spektakulær. Fuerteventura har opplevd stor fremgang når det kommer til turister som er interessert i sport, med lekre sportsanlegg, golfbaner og gode muligheter for løping, svømming og sykling. Det er selvfølgelig også mulighet for ren avslapning – og strendene blir ganske enkelt ikke bedre. Faktisk består hele 50 % av den vakre kyststripen rundt den sørlige delen av øya av sand.

Spania har noe for alle!

 

Reisemål i Spania

Barcelona

Fascinerende storby, og en arkitektonisk skattekiste

Costa Blanca/Alicante

Nyt hvite sandstrender og berømte feriebyer. 

Costa del Sol/Màlaga

Den spanske solkysten - en sikker ferievinner med et hav av opplevelser.

Gran Canaria

Feriefavoritten med verdens beste vær – året rundt!

Lanzarote

Mektig vulkanlandskap, en overflod av solstråler og herlige sandstrender

La Palma

Den vakreste og mest urørte av Kanariøyene. 

Madrid

Byen som aldri sover, hvor det serveres tapas døgnet rundt.

Mallorca

Favoritt blant nordmenn, med lange sandstrender og vakker natur

Tenerife

Den største av Kanariøyene med vakre strender og høye fjell.

Finn din reise

Bestill ferien med Solia! Velg reiselengde, avreiselufthavn og andre ønsker til venstre på siden.

Vær oppmerksom på at det ikke er rabatter på alle hotellene. Scroll lenger ned på siden dersom du ikke kan se et hotell med rabatt. 

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

 • 1
 • 2
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 12
 • 13