Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Santo da Serra, Madeira

    Santo da Serra

  • Santo da Serra

  • Santo da Serra

  • Santo da Serra

Om Santo da Serra

I Santo da Serra bor du virkelig i rolige og naturskjønne omgivelser. Den lille, maleriske byen ligger ca. 550 meter over havet på Madeiras østlige høyplatå, 30 km fra Funchal og 7,5 km fra Machico. 

I stedets lille sentrum ligger det en vakker park med mange dyr, blant annet hester, sauer og ulike fuglearter. Du kan velge mellom flere vandreturer, samt besøke et vakkert utsiktspunkt. I Santo da Serra ligger det noen små lokale restauranter og et fåtall butikker. Om du ønsker å leie bil, er dette et perfekt utgangspunkt for ulike utflukter, ettersom du har kort vei til den dramatiske nordkysten, øyas høyeste topper og den imponerende østspissen, Ponta de São Lorenço. Hver søndag blir det holdt et populært marked like ved kirken, der du kan kjøpe alt du behøver og mye av det du ikke behøver. 

Benytt sjansen til å spise grillet kylling med hjemmebakt brød, eller grill din egen espetada (grillspyd med kjøtt). Hvorfor ikke teste en av de mange eksotiske frukter og grønnsaker som er til salgs? Fra byen går det lokalbusser flere ganger daglig til Madeiras hovedstad, Funchal. Byen Machico ligger ved kysten syd for Santo da Serra, og her ligger Madeiras eldste kirke. Machico byr på litt shopping, en liten sandstrand og mange trivelige fiskerestauranter. 

I utkanten av Santo da Serra ligger Clube de Golf Santo da Serra, en golfbane tegnet av Robert Trent Jones. Her har det vært holdt mange Europatour-mesterskap. Golfbanen har også et trivelig klubbhus og servering med vakker utsikt over havet og Madeiras østre del. En lite stykke utenfor sentrum, like ved naturreservatet, ligger stallen Quinta do Riacho. Her kan både nybegynnere og erfarne ryttere få sjansen til å ri langs en levada, en fasinerende og annerledes opplevelse.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Madeira

Estreito de Câmara de Lobos

400 meter over havet er utsikten fantastisk!

Funchal

Madeiras vakre hovedstad

Monte

Rolig sted i åsen over Funchal sentrum

Santa Cruz

Sørøst på Madeira med familievennlig hotell

Herregårdsferie

Ferie på en quinta er ferie med atmosfære!

Del webadressen via epost.