Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Fly & Drive Madeira

4

Oppdag Madeira på egenhånd på en ukes spennende og opplevelsesrik reise!
Med Solias Fly & Drive på Madeira kan du oppleve Madeira i et nøtteskall. Du kan selv planlegge dagsprogrammet akkurat som du vil, og oppleve Madeiras natur og kultur på nært hold. Hotellene er spesielt utvalgt for å kunne gi deg mange varierte opplevelser på den vakre øya. Besøk koselige småbyer, spis god mat, svøm i Atlanterhavet ved en av øyens mange havbad og kom nær den unike naturen. Mulighetene er mange i løpet av denne fantastiske uken. Solia har forhåndsbestilt hotellene og leiebil, slik at du bare kan dra og nyte alle opplevelsene som venter!
Ved ankomst til flyplassen blir du møtt av vårt lokalpersonale og mottar velkomstbrev, informasjonsmateriale vedrørende Fly & Drive Madeira og vouchers til din leiebil. Bilen hentes på flyplassen, og returneres også der i forbindelse med hjemreisen.

Husk reiseforsikring – tegn Goudas reiseforsikring
Visste du at det er ekstra fordelaktig å tegne Goudas reiseforsikring når du leier bil på reisemålet? Du betaler ingen egenandel for det som er inkludert. Dessuten kan du få erstatning for egenandel i hjem- og bilforsikringen dersom noe skjer når du er på din reise. Gouda erstatter alle skader på din bil, opp til maksimalt 10 000 kr. Med denne forsikringen kan du nyte ferien i ro og mak.
Les mer om forsikringen her.

Se programmer og priser lenger ned på siden og bestill reisen din i dag!

Solia forbeholder retten til å gjøre endringer i programmet under reisen på grunn av lokale forhold, eller andre uforutsette hendelser.

Høydepunkter:
  • Fly tur-retur
  • Leiebil i 7 dager, kategori B, levert på flyplassen ved ankomst.
  • To netter inkl. frokost på firestjernershotellet Vila Galé i Santa Cruz.
  • Tre netter inkl. frokost på firestjernershotellet Monte Mar Palace i Ponta Delgada.
  • To netter inkl. frokost på femstjernershotellet Savoy Saccharum i Calheta.
  • Velkomstbrev, veibeskrivelse, informasjonsmateriale osv. får du ved ankomst. Ved bestilling av fire voksne finnes det mulighet for å oppgradere leiebilen til kategori D (dvs. kombi).
Les mer

Priser

Søket ga ingen resultater.

Santa Cruz - to netter

I Santa Cruz sør-øst på Madeira, bor du i en genuin, liten by med godt bevart bebyggelse og hyggelig atmosfære. De små gatene er fylt med flotte butikker, kaféer, restauranter og en hall fylt med ferske råvarer.

Langs havet finnes det en innbydende strandpromenade og en steinstrand som inviterer til saltbad. Dersom du ønsker å besøke Funchal, tar du deg dit på ca. 20 minutter med bil – enkelt og smidig. Du bor på firestjernershotellet Vila Gale Santa Cruz, som har en nydelig beliggenhet med utsikt over Atlanterhavet.

Ponta Delgada - tre netter

Ponta Delagada er en liten by som ligger nord på Madeira, og på veien hit passerer du Santana. Her kan du stoppe å se de klassiske trekantede Madeirahusene med halmtak.

På vei mot hotellet kommer du også til å få se Madeiras høyeste fjell – Pico Ruivo. Hotellet Monte Mar Palace ligger høyt over havet med milevis med utsikt langs øyas dramatiske og enestående nordkyst. Her bor du i tre netter og du har flere muligheter for å utforske området rundt. Ta deg en gåtur på Pico Ruvio eller slapp av i Ponta Delgadas sentrum. Her finnes det et fåtall butikker, kaféer og restauranter.

Tar du deg en kort kjøretur vestover finner du kystbyen São Vicente med flere hyggelige restauranter rett ved havet. Dersom du reiser hit må du også besøke de unike lavagrottene.

Calheta - to netter

Etter tre netter på den nordlige delen av Madeira, fortsetter reisen mot sør-vest. Denne delen er kjent for sitt varme og stabile vær. I denne lille kystbyen Calheta, som også er en av de eldste områdene på Madeira, finnes det en hyggelig marina med koselige kaféer og restauranter.

På Savoy Saccaharum-hotellet har du tilgang til en strand med importert sand – perfekt for et avkoblende bad i havet etter dagens bilturer.

I området dyrkes det mye av rørsukkerrør, og i Calheta kan du besøke en av sukkerrørfabrikkene, som blant annet produserer Madeiras prisbelønte rom.

Ha en super reise og velkommen tilbake!

Del webadressen via epost.