Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • GOLF

Golf på Madeira

Madeiras beliggenhet gjør øya til et perfekt sted for golfere. Det subtropiske klimaet utenfor kysten av Afrika gir et svært behagelig klima, med relativt varme vintre og sommertemperaturer de fleste av oss trives svært godt i - gjerne mellom 25 og 30 grader. 

 

Palheiro Golf

Dette er den mest kjente av golfbanene. Den ligger et kvarters kjøretur fra sentrum av hovedstaden Funchal, på ca. 500 meters høyde. Palheiro Golf er en 18-hull, par 72 championship parkbane, med spektakulær utsikt over havet. 

Banen ligger rett ved Casa Velha do Palheiro, Solias lekreste herregårdshotell på Madeira. Hotellet er medlem av Relais & Châteaux og her bor du meget bra. Ved oppgradering til romtypen "Golf Wing" er spill på golfbanen inkludert i prisen.

 

Santo da Serra

Spill golf i verdensklasse på denne nydelige 27-hullsbanen tegnet av Robert Trent-Jones. Banen åpnet opprinnelig i 1937. I 1991 ble banen redesignet av Trent-Jones. Tredje og fjerde hull på Machico-banen er signaturhull, uforglemmelige for alle som spiller på denne delen av anlegget. 
Machico- og Desertasbanene er Championship-delen av golfbanen, og her spilles blant annet PGA-tourens Madeira Island Open. Serrasbanen er en bane for enklere spill, med innsjøer, vakre fjell i bakgrunnen og flatere terreng. 

Det passer godt å bo i Funchal eller når du skal spille på Santo da Serra. 

 

Porto Santo Golfe

Denne 18-hullsbanen på Madeiras naboøy Porto Santo er designet av den kjente golfarkitekten Severiano Ballesteros. Banen er bygget for å bevare landskapet best mulig og den har to deler. Den sørlige ruten er en tradisjonell amerikansk bane, med dammer og tjern som krever lange og presise slag. Den nordlige ruten ligger høyere oppe i terrenget. 

 

Spille på banene med Solia

Som gjest med Solia kan du bestille spill på disse banene som del av din bestilling. Hvis du allerede har bestilt reise kan du kontakte oss på 22 47 73 10, evt. logge inn på "Mine bestillinger" og legge til golfpakke. Vær oppmerksom på at golfpakkene må bookes senest åtte dager før avreise. 

  

Del webadressen via epost.