Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Fire turer med guide
 • Et av Madeiras beste leilighetshoteller
 • Nydelig bassengområde
 • mulighet for frokost/halvpensjon
 • mange stamgjester
Utsolgt

Eden Mar leiligheter inkl. 4 fotturer

4
Her får du
 • Fire turer med guide
 • Et av Madeiras beste leilighetshoteller
 • Nydelig bassengområde
 • mulighet for frokost/halvpensjon
 • mange stamgjester
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Program

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Fotturferie på Madeira
Madeira kalles ikke uten grunn turgåernes Mekka. Utvalget av turstier er enormt, og du kan velge mellom bratte fjellruter i høyden og lette turstier i lavlandet. Du har alle muligheter på denne øya hvor det er sommertemperaturer og blomstring året rundt. Mange av turene følger de gamle levadaene -  Madeiras gamle vanningskanaler. De første ble bygget på 1400-tallet for å frakte vann fra den regnvåte nordsiden til den solrike siden i sør. De nyeste levadaene er fra 1970-tallet. På Madeira er det ingen farlige dyr eller slanger.

Været på Madeira kan skifte fra time til time, særlig på fjellet. Vær forberedt på både sol, regn og tåke. Utstyr deg som til en fjelltur i Norge.

Fotturene i Solias firedagers vandringspakke gjøres i samarbeid med det lokale firmaet Madeira Explorer. Vandringene gjøres med spesialutdannede, engelsktalende fjellguider.

Solia tar forbehold om endringer i programmet, da værforholdene kan påvirke fotturene. Været på Madeira kan brått skifte, så ta med klær for alle typer vær og gode tursko (ikke sandaler). Ved dårlig vær (f. eks. sterk vind, regn eller tåke) kan turene flyttes til alternative ruter. I så fall gis det informasjon av vandringsguiden ved starten av turen.

Nistepakke tar du med selv, samt ryggsekk for å bære med deg mat, drikke og tøy. Husk solkrem og kamera!

Bemerk at programmet er planlagt etter ankomstdag onsdag. Programmet ser litt annerledes ut ved annen ankomstdag, men liknende/samme type fotturer gjennomføres. Pakken er flott å forhåndsbestille uansett.

Hotellinformasjon - Eden Mar leiligheter
Eden Mar er et av Madeiras beste leiligheter. Her har dere også tilgang til fasilitetene på søsterhotellet, Porto Mare. Med høy standard og service og en super beliggenhet ved havpromenaden er Eden Mar et av de fineste stedene å bo for deg som vil ha leilighet i ferien. 

På fotturferien på Eden Mar bor du i en juniorsuite med delvis havutsikt (separat sove- og oppholdsrom). Alle leilighetene har kjøkkenkrok med kjøleskap. Her bor du særdeles behagelig med blant annet aircondition, TV, telefon, brede senger, fint bad og herlig balkong/terrasse.

Hotellområdet deles med Porto Mare, og det er flere bassengområder. Stor hotellhage, med laguneformede basseng, fossefall, broer, og omfattende beplantning.  

Det er også en rekke lekre fasiliteter utenom bassengområdet, som innendørs svømmebasseng (oppvarmet), jacuzzi, badstue, tyrkisk bad, trimrom, tennisbane, minigolf, puttinggreen og spaavdeling. 

Eden Mar har alle forutsetninger for å gi deg en meget behagelig ferie på Madeira.

Les mer om hotellet her

Turprogram:

Tur 1:
Queimadas / Caldeirão Verde / Santana, levadavandring
Ca. 13 km – middels vanskelig – vandringstid ca. 4,5 timer.

Dette er en skogstur gjennom smaragdgrønn skog, høyt over Santana på den nordre siden av Madeira. Vi starter ved pensjonatet i Queimadas og går mot vest gjennom et nydelig og frodig skogområde langs levadaen Caldeirão. Flotte utsiktspunkter mot landsbyene nedenfor oss. Etter passering av noen fosser og forsering av noen korte tunneler kommer vi til det flotte fossefallet Caldeirão Verde. Vi tar en kort pause og får i oss litt mat før vi vender nesen hjemover. Dette er en meget godt likt fottur, i noen av de mest avsidesliggende områdene på Madeira.

Tur 2:
Pico do Arieiro / Pico Ruivo / Achada da Teixeira. Heldagstur
Ca. 13 km – vanskelig – vandringstid ca. 5 timer.

Fotturen fra Pico do Arieiro går i ulendt terreng langs den sentrale fjellkjeden på Madeira. Utsikten er ganske enkelt svimlende! Turstien er unik fordi den forener de to høyeste fjelltoppene på øya, Pico Ruivo (1861 m) og Pico do Arieiro (1817 m). Her får vi se noe av det vakreste og villeste landskapet Madeira har å by på, og noe den eldste lyngskogen i verden. Vi får også sjansen til å se fugler som kun finnes på Madeira og utrydningstruede sjøfuglarter og sjeldne blomster. Fra toppen av øyas høyeste fjell, Pico Ruivo, kan du på en klar dag se «inn i evigheten». Ruten er trygg og mye brukt av turgåere, men du bør ikke lide av høydeskrekk. Husk solid fottøy og varme klær uansett årstid.

Tur 3:
Prazeres-Fajã da Ovelha, levadavandring
Ca. 11 km – middels vanskelig – vandringstid ca. 4 timer.

En herlig fottur året igjennom! Langs levadaen vokser furu og eukalyptus. Vi ser også spor av Madeiras Lauri Silva. Her på den sørvestlige delen av øya dyrkes en rekke avlinger, og under turen kan vi se bøndenes terrasser av søtpoteter, bønner og kål, og ikke minst frukttrær med delikatesser som fiken, papaya, sitron og eple. Vakker utsikt og vakker natur gjør dette til en veldig flott fottur som du ikke vil gå glipp av!

Tur 4:
Rabaçal / Risco / 25 Fontes, levadavandring
Ca. 11 km – middels vanskelig – vandringstid ca. 4 timer.

Tur på vestre Madeira, på høyplatået Paúl da Serra. Denne fotturen går langs tre levadaer gjennom den vakre Rabaçaldalen, og er en av Madeiras mest populære turstier. Fra toppen av dalen ser husene i Rabaçal langt under oss ut som små prikker mot de smaragdgrønne fjellsidene. Rabaçal er kjent som de “25 fossers tur”. Vi går ned fra høydeplatået Paúl da Serra til  Rabaçal gjestehus hvor vi fortsetter til Risco-fossen. Derfra følger vi «De 25 fossers levada», og kommer etter en stund til en liten innsjø ved bunnen av en klippe hvor 25 fosser faller som tynne slør ned i det grønne vannet. På vei ned til bussen går vi gjennom en tunnel som leder vann til sørsiden av Madeira.

Hotellets beliggenhet

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.