Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • ESTREITO DE CÂMARA DE LOBOS

Om Estreito de Câmara de Lobos

Nyt den fantastiske beliggenheten blant vingårder 450 meter oppe i høyden
Byen Estreito de Câmara de Lobos ligger nemlig blant vingårder 450 meter oppe i høyden blant vingårder, og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Her finner du flere gode lokale restauranter, koselige butikker med frukt og mat, en vakker kirke og mye annet. På søndager kan du besøke det fargerike lokale markedet.

I Estreito de Câmara de Lobos har du kort vei til alt som Madeira har å by på. Ønsker du å dra inn til hovedstaden Funchal (ca. 10 km), kan du benytte deg av hotellets egen buss, lokalbuss eller leiebil. Byen ligger i et av Madeiras mest fornemme vindistrikter, og her dyrkes mange av de druene som senere blir til den kjente Madeiravinen.

I de lokale restaurantene anbefaler vi å prøve en av Madeiras spesialiteter, espetada. Dette er et grillspyd med kjøtt som grilles over åpen ild. Det finnes også mye god fisk på menyen. Sving innom fiskerlandsbyen Camara de Lobos nede ved kysten; den er kjent for sine mange og gode fiskerestauranter.

Like overfor sentrum av byen går den vakre levadaen, Levada do Norte. Om du går vestover langs denne kommer du til den imponerende havklippen Cabo Girão, 580 meter over havet.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Madeira

Funchal

Madeiras vakre hovedstad

Monte

Rolig sted i åsen over Funchal sentrum

Santa Cruz

Sørøst på Madeira med familievennlig hotell

Herregårdsferie

Ferie på en quinta er ferie med atmosfære!

Santo da Serra

Rolige og naturskjønne omgivelser

Del webadressen via epost.