Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Vilamoura

  • Vilamoura

  • Vilamoura

  • Vilamoura

Om Vilamoura

Reis med charter til Vilamoura, som i mange år har vært et drømmereisemål for golfinteresserte fra hele verden. Men stedet har mye mer å by på enn bare førsteklasses golfbaner. Her er brede og lange sandstrender, samt en lekker marina, casino og hoteller av høy klasse i et reisemål med internasjonal atmosfære. I marinaen finner du mange restauranter, barer og nattklubber av høy standard. Det er også mulig å følge med på spennende utflukter som delfinturer, dyphavsfiske og båtturer. Eller du kan spasere rundt og nyte det hele i ro og mak. På stranden er det utleie av jet-ski, paraseiling, pedalbåter og andre vannsporter.

Bo med Solia i Vilamoura
Solias hotellprogram holder høy klasse og vi har en svært god beliggenhet på våre bosteder. Samtlige hotell har kort vei til alle reisemålets fasiliteter, shopping, restauranter, barer og ikke minst marinaen. Den brede og kilometerlange sandstranden er selvsagt også like ved. Velkommen til et reisemål som har alt som behøvs for en herlig ferie!
 
Utflukter i Algarve
Du finner mange severdigheter i og omkring Algarvekysten, og med Solia kan du oppleve flere av disse. Bli med oss til den vakre vestre delen av Algarve, der vi blant annet besøker Lagos, Sagres og Europas sydvestligste punkt, Cape St Vincent. Eller bli med til den østre delen av Algarve med regionshovedstaden Faro, som ofte kalles ”Queen of the Algarve”. Du kan også besøke nasjonalparken Ria Formosa som er kjent for sin meget vakre natur.

Om du ønsker å oppleve litt av nabolandet Spania så har vi også en tur til den spennende byen Sevilla. Der ser vi nærmere på katedralen, klokketårnet La Giralda og Maria Luisa-parken, og vi får tid til å oppleve litt av byen på egen hånd. Er du nysgjerrig på portugisisk vinproduksjon? Da har vi også en utflukt som til Quinta do Francês, der du får høre mer om dette, samt smake på noen lokale viner fra Algarve-regionen. Utover dette finnes det også jeepsafari, båttur og en guidet tur til Lisboa.

Hoteller

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Mye ferie for pengene

Været på Algarvekysten

Finn temperaturer og værutsikter for din reise - året rundt. 

Se været her >

Opplevelser

Algarvekysten har så mye å by på! Bli med på spennende utflukter. 

Se våre opplevelser her >

Flere reisemål i Algarve

Variert og livlig fornøyelsesliv.
Avslappende reisemål - skapt for sol og bading.
En perle med eventyrlige strender.

Del webadressen via epost.