Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • SENHORA DA ROCHA

Om Senhora da Rocha

Senhora da Rocha er et herlig og avslappende reisemål som skapt for sol og bad. Her finner du Algarvekystens karakteristiske sandstrender med de karrige klippene som en vakker kulisse. Klippene er ikke bare vakre; de gir også badegjestene beskyttelse på en vindfull dag. Praia da Marinha vest for Senhora da Rocha er kåret til en av de vakreste strendene i Europa. Lei en bil og ”hit the beach”!

I Senhora da Rocha og nabobyen Armacão de Pera finner du et lite, men bra utvalg av restauranter, barer og caféer. Her er tempoet litt roligere og man kommer litt tettere inn på det lokale livet. Om du ønsker en mer livlig kveld kan vi anbefale å ta en taxi inn til Albufeira.  
 
Bo med Solia i Senhora da Rocha
Samtlige av våre hoteller ligger enten direkte på stranden eller med kort avstand til nærmeste strand. Vi har et stort og variert utvalg og du kan finne alt fra enklere hoteller til luksushoteller. Flere steder kan du velge mellom frokost og halvpensjon (frokost og lunsj/middag). Våre hoteller ligger også i gangavstand til utvalget av restauranter, shopping og barer i Senhora da Rocha og Armacão de Pera.

Utflukter i Algarve
Du finner mange severdigheter i og omkring Algarvekysten, og med Solia kan du oppleve flere av disse. Bli med oss til den vakre vestre delen av Algarve, der vi blant annet besøker Lagos, Sagres og Europas sydvestligste punkt, Cape St Vincent. Eller bli med til den østre delen av Algarve med regionshovedstaden Faro, som ofte kalles ”Queen of the Algarve”. Du kan også besøke nasjonalparken Ria Formosa som er kjent for sin meget vakre natur.

Om du ønsker å oppleve litt av nabolandet Spania så har vi også en tur til den spennende byen Sevilla. Der ser vi nærmere på katedralen, klokketårnet La Giralda og Maria Luisa-parken, og vi får tid til å oppleve litt av byen på egen hånd. Er du nysgjerrig på portugisisk vinproduksjon? Da har vi også en utflukt som til Quinta do Francês, der du får høre mer om dette, samt smake på noen lokale viner fra Algarve-regionen. Utover dette finnes det også jeepsafari, båttur og en guidet tur til Lisboa.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Mye ferie for pengene

Været på Algarvekysten

Finn temperaturer og værutsikter for din reise - året rundt. 

Se været her >

Opplevelser

Algarvekysten har så mye å by på! Bli med på spennende utflukter. 

Se våre opplevelser her >

Flere reisemål i Algarve

Variert og livlig fornøyelsesliv.
Et paradis for golfinteresserte.
En perle med eventyrlige strender.

Del webadressen via epost.