Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
  • nærhet til stranden
  • flott bassengområde
  • rolige omgivelser

Be Smart Terrace Algarve leiligheter

3
Her får du
  • nærhet til stranden
  • flott bassengområde
  • rolige omgivelser
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Om hotellet

  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Romslige leiligheter nær stranden i rolige omgivelser
Be Smart Terrace Algarve ligger på en liten bakketopp med utsikt til den vakre kyststrekningen. Her bor du i romslige rom i fredelige og avsidesliggende omgivelser. Leilighetshotellet er enkelt og trivelig, og passer for deg som vil ha mulighet for å lage mat på egenhånd i løpet av oppholdet.

Be Smart Terrace består av ti bygninger som ligger kun 300 meter fra havet. På hotellet finnes det en liten kafé, hvor du kan kjøpe morgenbrødet og få kaffen din. Det finnes også en restaurant hvor alle måltidene blir servert, samt en bar hvor det ukentlig arrangeres underholdning. 

Videre finnes det et flott bassengområde med solsenger, som man fritt kan benytte, i tillegg til et svømmebasseng, bassengbar og separat barnebasseng. Til de yngste gjestene er det en fin lekeplass.

Hotellet ligger kun en liten gåtur fra Nossa Senhora da Rocha-kapellet, hvor man har en helt fantastisk utsikt ut over byen og de vakre sandstrendene. Det er absolutt verdt et besøk!

Dersom dere ønsker å oppleve mer av Algarvekysten, anbefaler vi å leie en bil – enten hele uken eller noen dager. På den måten kommer dere enkelt rundt og har friheten til å kjøre til både Albufeira og andre byer langs kysten.

Hotellfakta
Á la carte-restaurant Ja
Aircondition Ja
Antall leiligheter 128
Avstand til flyplass 56 km
Avstand til minibank 200 m
Avstand til sentrum 2,5 km Armação de Pêra
Avstand til strand 350 m
Badehåndklær Nei
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Bussholdeplass 250 m
Byggeår 1995
Bytte av håndklær, pr uke 1
Etasjer 4
Føner Nei
Heis Nei
Kjøleskap Ja
Minibar Nei
Nærmeste minimarked 500 m
Rengjøring pr. uke 3
Restaurant Ja
Safe Nei
Skift av sengetøy, pr uke 1
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis i lobby, mot betaling på rom

Romtyper:
Her bor du i lyse og romslige toromsleiligheter med aircondition, oppholdsstue, TV, separat kjøkkenkrok med kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, brødrister og en møblert balkong. Vannkoker, hårføner og strykejern kan lånes i resepsjonen mot et depositum, og safe-boks kan du leie mot gebyr. Dere kan bo opptil fire personer i en leilighet. Det er mulig å kjøpe delvis havutsikt mot et tillegg. 

Det kan være en god idé å ta med såpe, oppvaskbørste, opptrekker, kjøkkenhåndkler osv, da det ikke er et krav at leilighetene er innredet med disse tingene. 

Pensjon:
Oppholdet på Be Smart Terrace Algarve er uten pensjon, men det er mulig å oppgradere til opphold med frokost eller med halvpensjon. 

Annen info:
Dersom du vil inn til byen, finner du bybussen bare 250 meter fra hotellet. Denne har daglige avganger fra Armação de Pêra til Albufeira sentrum. 

Ved ankomst skal du gå til resepsjonen på Hotel Be Live Palmeiras som ligger ca. 200 meter fra hotellet, for å få din nøkkel. Det er også her dere kan benytte dere av gratis WiFi i resepsjonen.

Aircondition er gratis, men det er depositum på fjernbetjeningen, som fås i resepsjonen på Be Live Palmeiras. Depositumet er på ca. 10 euro. 

Det store supermarkedet ligger kun 800 meter fra hotellet.  

Hotellet ligger 56,6 km fra Faro lufthavn.

Adresse:
Qtª das Palmeiras, BLE - 8400-450 Porches - Algarve
Tlf.: +351 282 314 230 FAX: +351 282 315 366

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.