Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Armação de Pêra

Om Armação de Pêra

En perle langs kysten med eventyrlige strender

Midt på Algarvekysten, ca. 15 km vest for Albufeira, ligger Armação de Pêra. Dette er en perle langs kysten, som har eventyrlige strender med gylden sand.

Hyggelig by
En gang var gamle Pêra en liten landsby, og Armação de Pêra var havnen. I dag er de to deler smeltet sammen i en sjarmerende blanding av brostensbelagte gater, en havnefront med moderne, lekre spisesteder, blant annet førsteklasses fiskerestauranter, samt et livlig nattliv.
I de smale gatene i den gamle bydelen – like overfor det gamle fortet fra det 1700-tallet, ligger et fint lite utvalg av butikker, kafeer, barer og restauranter.

Portugals lengste strender
Stranden i Armação de Pêra er helt eventyrlig! Den er en av de lengste strendene i Portugal, med robuste klipper, gylden sand og klart blått hav, som legger opp til dagesvis med sommermoro med forskjellige typer vannsport, båtturer og hyggelige strandbarer.

Lei en bil og kjør på oppdagelse
Portugal har mange spennende severdigheter å by på, og dersom dere leier bil kan dere selv bestemme tempoet. Opplev hovedstaden Lisboa som har et hav av attraksjoner! Langs kysten finner dere historiske middelalderborger, fascinerende klippeformasjoner og ikke minst, nydelig utsikt. Rundt i landet nfinner dere også flere vingåerder, som ofte viser hvordan de dyrker de fine dråpene.

Transfer
Det tar ca. 45 minutter å kjøre fra lufthavnen til det første hotellet i Armação de Pêra.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Været på Algarvekysten

Finn temperaturer og værutsikter for din reise - året rundt. 

Se været her >

Opplevelser

Algarvekysten har så mye å by på! Bli med på spennende utflukter. 

Se våre opplevelser her >

Flere reisemål i Algarve

Variert og livlig fornøyelsesliv.
Avslappende reisemål - skapt for sol og bading.
Et pradis for golfinteresserte.

Del webadressen via epost.