Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Utsolgt

Fly & Drive Algarve

3
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Om Fly & Drive Algarve

Opplev Algarve på egenhånd i én uke!

Fly & Drive Algarve starter med to overnattinger i Tavira, øst i Algarve, ikke langt fra grensen til Spania. Med friheten til å selv velge dagsprogrammet venter overnattinger i Lagos, vest i Algarve, samt sentralt i Albufeira. Hotellenes beliggenhet gir deg en utmerket mulighet til å oppleve natur og kultur på nært hold. Besøk koselige småbyer, spis gode lunsjer, bad i Atlanterhavet ved noen av kystens mange herlige strender eller spill golf på baner av høy kvalitet. Mulighetene er mange i løpet av denne uken!

Tavira

Tavira blir ofte omtalt som Algarves dronning på grunn av sin skjønnhet. Denne byen har et rikt historisk preg, som tydelig kan sees på bygninger og gatene i de sentrale områdene. Tavira er kjent som "cidade das igrejihas" (byen med de små kirkene). Byen har over 30 kirker, men kun to prester. Derforbytter kirkene på å avholde gudstjenester. Tavira har også et gammelt fort med en vakker hage. Fra fortet er det flott utsikt over byen. Tavira har en blanding av fantastisk arkitektur, flotte strender, gamle vindmøller og mange kirker. Fra byen går en ferge over til Ilha de Tavira der du kan nyte et urørt paradis med lange sandstrender.

Lagos

Lagos er preget av sin historie og naturlige skjønnhet. Ta en tur i en av de mange parkene, hagene og smugene. Den gamle landsbyen ble alvorlig rammet av et jordskjelv og tilhørende tsunami i 1755, og flere historiske steder ble da gjenoppbygd, blant annet de gamle bymurene og stedet der Europas første slavemarked ble holdt. Henrik Sjøfareren bodde i landsbyen og bidro til å gi den et betydningsfullt utgangspunkt for mange viktige oppdagelsesreiser. Han bygde et skipsverft der de kunne bygge nye og mer slitesterke skip samt reparere returskip fra kamper i Vest-Afrika. Fortet i havnen er fra denne perioden. Lagos lange sjøfartshistorie gjør at byens vakre marina er verdt et besøk. Nær byen er også det naturskjønne Ponta da Piedade-området med majestetiske klippeformasjoner og hemmelige huler.

Albufeira

Albufeiras vakre plassering mellom klipper og fine strender gjør stedet til et yndet reisemål for europeiske turister. Beveg deg til den gamle delen av byen for å oppdage de tette hvitkalkede husene blant små brosteinsgater. Opplev det portugisiske kjøkkenet på en av de mange restaurantene som ligger gatelangs. I den vestlige delen av Albufeira ligger marinaen, hvor du kan oppleve den fantastiske portugisiske kysten. I den nyere delen av byen, et par kilometer øst for den gamle delen, finner du gaten "The Strip". I denne gaten ligger barene og restaurantene tett i tett og lyses opp av fargerike og blinkende neonskilt. Denne delen av byen er ikke like kulturell, men verdt et besøk hvis du liker underholdning, et bredt spekter av restauranter og høy musikk.

Alt dette inngår i Fly & Drive Algarve:

  • Fly tur-retur Oslo lufthavn–Faro lufthavn
  • Leiebil i 1 uke, kategori EDMR (Seat Ibiza eller tilsvarende), hentes og returneres på flyplassen
  • 2 overnattinger inkl. frokost på Vila Galé Tavira eller tilsvarende
  • 2 overnattinger inkl. frokost på Carvi eller lignende
  • 3 overnattinger inkl. frokost på Vila Galé Cerro Alagoa eller tilsvarende
  • Velkomstbrev, veibeskrivelser og informasjonsmateriell m.m. ved ankomst

Det er mulig å legge til en ekstra uke i Albufeira med opphold på Vila Galé Cerro Alagoa.

Solia tar forbehold om at det kan bli gjort endringer i programmet pga. lokale forhold eller uforutsette hendelser.

Ved ankomst på Faro lufthavn blir du møtt av vårt personell og mottar velkomstbrevet, informasjonsmateriell for Fly & Drive Algarve og bilag til din leiebil. Vi samarbeider med leiebilfirmaet Europcar. Leiebilen hentes og returneres på Faro lufthavn. Velger du å bli en ekstra uke må leiebilen returneres til Europcars kontor i Albufeira.

Romtyper:

Enkeltrom (maks 1 person) eller dobbeltrom (maks 3 personer).

Mot tillegg:

Mat på flyet og 3. person i ekstraseng på dobbeltrom.

 

Del webadressen via epost.