Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Albufeira

Om Albufeira

Albufeira

Velkommen til Albufeira, en perle på Algarvekysten som byr på et variert og livlig fornøyelsesliv med et godt utvalg av restauranter, barer og cafeer. I Albufeira finner du både gamle, sjarmerende bydeler og moderne kjøpesentre. Veien til havet er kort, og her ligger de herlige strendene området er så kjent for. Det portugisiske kjøkken er et spennende bekjentskap, ofte til en overkommelig pris. Fisk og skalldyr serveres overalt. For deg som ønsker å fortsette kvelden med dans og uteliv er det mest hektiske nattelivet konsentrert til f.eks. bargaten "The Strip", hvor høysesongen er i juli og august.

Bo med Solia i Albufeira
Solias hotellprogram i Albufeira strekker seg fra leiligheter med sentral beliggenhet i mellomklassen til femstjerners hotell rett ved golfbanen med praktfull havutsikt, til familievennlige All Inclusive av beste merke, direkte på stranden. Solia har noe som passer for alle. Det er aldri langt til havet og de imponerende sandstrendene. Velkommen til Solias Albufeira! 

Utflukter i Algarve
Du finner mange severdigheter i og omkring Algarvekysten, og med Solia kan du oppleve flere av disse. Bli med oss til den vakre vestre delen av Algarve, der vi blant annet besøker Lagos, Sagres og Europas sydvestligste punkt, Cape St Vincent. Eller bli med til den østre delen av Algarve med regionshovedstaden Faro, som ofte kalles ”Queen of the Algarve”. Du kan også besøke nasjonalparken Ria Formosa som er kjent for sin meget vakre natur.

Om du ønsker å oppleve litt av nabolandet Spania så har vi også en tur til den spennende byen Sevilla. Der ser vi nærmere på katedralen, klokketårnet La Giralda og Maria Luisa-parken, og vi får tid til å oppleve litt av byen på egen hånd. Er du nysgjerrig på portugisisk vinproduksjon? Da har vi også en utflukt som til Quinta do Francês, der du får høre mer om dette, samt smake på noen lokale viner fra Algarve-regionen. Utover dette finnes det også jeepsafari, båttur og en guidet tur til Lisboa.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Mye ferie for pengene

Været på Algarvekysten

Finn temperaturer og værutsikter for din reise - året rundt. 

Se været her >

Opplevelser

Algarvekysten har så mye å by på! Bli med på spennende utflukter. 

Se våre opplevelser her >

Flere reisemål i Algarve

Avslappende reisemål - skapt for sol og bading.
Et drømmereisemål for golfinteresserte.
En perle med eventyrlige strender.

Del webadressen via epost.