Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Marrakech

Om Marrakech

Ta steget inn i eventyrenes verden i Marrakech

I Marrakech får sansene dine virkelig prøvd seg! Den fantastiske metropolen byr på den perfekte kombinasjon av tradisjoner og moderne liv. Dette er selvfølgelig ikke uten grunn, Marrakech har i tiår tiltrukket seg alt fra kjente og berømte til kunstnere og kreative ildsjeler.

Et ekte ferie-eventyr
Marrakech er som et eventyr som trollbinder deg som ingen annen by i Afrika. Opplev «Tusen og én natt» - bare i virkeligheten. Den magiske stemningen i den røde by, som Marrakech kalles, er eventyrlig. Bak bymurene skjuler det seg enda et kapittel i Medinaen, hvor lukter og lyder sprer seg på torvet Djeema el Fnaa. Besøk området om kvelden og gå på oppdagelse blant matbodene – det er akkurat sånn de fleste forestiller seg Marrakech.

Den moderne delen
I stor kontrast til det tradisjonelle livet i Marrakech, står den moderne delen. Det er få steder i verden hvor tradisjoner og moderne liv går så fint hånd i hånd, som de gjør nettopp her. Det finnes vannpipe-kaféer og loungebarer, en liten skredder på markedet og trendy motebutikker, også er det matboder og fancy restauranter. På mystisk vis går alt opp i en høyere enhet man slett ikke kan forstå.

Shopping, opplevelser og ren avslapning
I Marrakech kan man feriere akkurat slik man drømmer om. Ønsker dere en opplevelsesrik ferie, har byen mange muligheter – alt fra shopping i basaren til moderne butikker. Bak bymurene gjemmer det seg en opplevelsesrik verden, akkurat som det er mange opplevelser i nærheten. Ta en bl.a. en tur til Jardin Majorell, hvor blomstene vokser midt i ørkenen, eller besøk det ekte Marokko i de små fjellandsbyene ved Atlasfjellene. Dere kan selvfølgelig også lene dere tilbake på de flotte hotellene.

Vår service
Når du reiser med Solia til Marokko, bestiller du en fleksibel pakkereise. Det er ikke skandinavisktalende reiseledere på reisemålet, men du kan alltid kontakte Solia hvis det oppstår utfordringer eller spørsmål i løpet av reisen.

Finn din reise til Marrakech

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet