Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Bugibba

Bugibba

Den lille byen Buġibba ligger i St Paul's Bay på nordvestsiden av Malta. Det er et populært feriested med flere hotell, restauranter, puber, klubber og et kasino. Byens populære samlingspunkt er torget, som ligger langs promenaden.

St Paul’s Bay består av de tre småbyene St. Paul's Bay, Buġibba and Qawra. Området er ganske lite og det er nesten umulig å gå seg bort her, siden så å si alle veier fører ned til havet. De lokale innbyggerne hjelper deg uansett mer enn gjerne med å finne rett vei. En pent anlagt promenade forbinder Qawra med St. Paul’s Bay gjennom sentrum av Bugibba.

Der promenaden ender i St. Paul's Bay kommer du til en liten og malerisk havn hvor noen av de tradisjonelt malte trebåtene liggr til kais. Havnen har utsikt mot St. Paul's Island, hvor Paulus I følge sagnet ble skipbrudden i det første århundre e.Kr.

I sentrum av Bugibba finner du restene av et megalittisk tempel som er verdt et besøk. I dag ligger det i hagen til et stort hotell, og det er bare å spørre om veien i resepsjonen. Du finner også rester av gamle forsvarsmurer i byen.

 

 

Hoteller

Del webadressen via epost.