Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Flott beliggenhet på sørkysten
 • Nydelig utsikt over Adriaterhavet og skjærgården
 • Toppmoderne fasiliteter
 • Velværesenter
 • Frokost inkludert
Utsolgt

Park Plaza Histria

4
Her får du
 • Flott beliggenhet på sørkysten
 • Nydelig utsikt over Adriaterhavet og skjærgården
 • Toppmoderne fasiliteter
 • Velværesenter
 • Frokost inkludert
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

Firestjernershotell med flott beliggenhet på halvøya Verudela
Park Plaza Histria tilbyr et hotell av høy kvalitet med flott beliggenhet langs Istrias vakre sørkyst. Herfra har du flott utsikt over Adriaterhavet og den vakre skjærgården. Hotellet tilbyr toppmoderne fasiliteter og restauranter, to saltvannsbassenger og et velværesenter med spa, treningsstudio, og badstue. Park Plaza Histria er et perfekt alternativ for par, familier og enkeltreisende på jakt etter en komfortabel ferie!

Her bor du kun 50 meter fra havet, og du kan også sitte på den romslige solterrassen med saltvannsbasseng, solsenger og ikke minst en enestående utsikt over skjærgården. Hotellet har også et innendørsbasseng og et velværesenter, hvor du finner treningsstudio, spa (renovert i 2017) med badstue, flere behandlingsrom og frisør. Som gjest på Park Plaza Histria kan du dra nytte av det brede spekteret av idrettsfasiliteter som er tilgjengelig i nærområdet. Det finnes f.eks. to mini-fotballbaner, 18 tennisbaner, minigolfbane og muligheter for å spille basketball, volleyball, squash og bordtennis. Du kan også leie sykkel eller ta del i vannsportsaktiviteter.

De fleste aktivitetene tilbys mot betaling. Hotellets gjester kan også nyte det daglige underholdningsprogrammet som animasjons-teamet arrangerer og som henvender seg til alle uansett alder. En internasjonal barneklubb ligger på leilighetshotellet rett ved siden av, Park Plaza Verudela.

Park Plaza Histria er en flott base for å besøke Pula, som foruten om sine historiske severdigheter, også tilbyr et livlig natteliv med utmerkede barer og restauranter.

 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 241
Avstand til sentrum 4 km Pula
Avstand til strand 100 m
Badehåndklær Depositum
Badstue Mot betaling
Bar Ja
Byggeår 1987
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 3-5
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Heis Ja
Innendørsbasseng Ja
Konferanserom Ja
Massasje Mot betaling
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2013
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 2
Snackbar Ja
Spaavdeling Mot betaling
Svømmebasseng Ja
Sykler For utleie
Telefon Ja
TV på rommet Ja, satelitt-TV
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Du bor komfortabelt i moderne dobbeltrom med balkong. Alle rommene er utstyrt med aircondition. Bad med dusj, putemeny, gratis WiFi, minibar, safe, satellitt-TV og telefon. Plass til maks. to voksne og ett barn.

Superrior-rommene kan får med delvis havutsikt, noe som betyr at rommene er plassert på den siden av hotellet som vender mot havet, men ettersom hotellet ligger i frodige omgivelser, kan trærne skjule utsikten fra noen rom. Plass til maks. to voksne og ett barn.

Dobbeltrom Premium er utrustet med samme fasiliteter som ovenstående, samt te- og kaffefasiliteter, badekåpe, tøfler, strykejern og strykebrett. Plass til maks. to voksne og ett barn.

Enkeltrom er tilgjengelig på forespørsel.

Pensjon:
Frokost er inkludert i oppholdet, men du kan også velge å bestille halvpensjon mot et tillegg. Hotellet tilbyr flere restauranter som passer for enhver smak, fra fine gourmetmiddager til lokale spesialiteter og lettere måltider. Når du bestiller halvpensjon, serveres middagen i hotellets hovedrestaurant. Det er også fire forskjellige barer på hotellområdet. Drikke inngår ikke ved middag.

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.