Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Pula

Om Pula

Pula – et lite stykke Italia

Reis til Pula og få den perfekte kombinasjon av rolig ferieliv, gode opplevelser og total avslapning ved det krystallklare vannet.

Nær Italia
Det er kun havet som skiller Pula fra Italia, noe man enkelt kan merke. Nyt de deilige, italienske rettene på byens restauranter – bedre blir det nesten ikke. Og når du går en tur i området, forstår du plutselig hvorfor byen har fått tilnavnet «mini-Roma». Et av byens høydepunkter er nemlig det flotte Amfiteateret, som virkelig er en fantastisk opplevelse. Utover dette så byr Pula på et av verdens best bevarte romerske templer. 

Solferie ved Pula
Pula-regionens mest kjente turistmål er Medulin, som ligger 10 kilometer sør for Pula. Området er spesielt kjent for sine vakre strender, som byr på ren avslapning. Du kan også besøke halvøya Verudela, som foruten flotte strender, også byr på natur og gode restauranter.

Vakker natur og mange opplevelser
Et av Pula-områdets flotteste opplevelser er Nasjonalparken Brijuni, som består av 14 vakre øyer. I mange år var øyene stengt for omverden, men i dag kan man enkelt besøke dem på en arrangert tur. I tillegg til mange dyr og vakker natur, finner du også fine badesteder og en fin golfbane.

Glem heller ikke å ta en gåtur i Pula by, hvor det finnes mange spennende butikker. Dette innebærer alt fra internasjonale merkebutikker til små forretninger, som selger noen av landets spesialiteter.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.