Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Porec

Om Porec

Porec - Krystallklart vann og hyggelige gater

Reis til Kroatias største ferieby, Porec. Her venter krystallklart vann, hyggelige gater, og ikke minst et fantastisk prisnivå. På mange måter minner byen om en italiensk ferieby, bare med færre turister og et lavere prisnivå.

Porec ligger langs Istrias vestkyst. Her finner dere – utover gode hoteller – gode restauranter, butikker og kaféer. I gamlebyen snirkler de hyggelige og smale gatene seg omhverandre og ved havnen er det alltid liv. Kort sagt, er dette det gode ferieliv!

Vakre omgivelser
Uansett hvor øyet ser, blir man møtt av vakre omgivelser. Det tidligere romerske koloni byr på bl.a. den flotte Euphrasius Basilika – en utrolig flott og velbevart kirke, som er et imponerende syn! Byggestilen og mosaikkene er virkelig flotte, og i dag er det listet på UNESCOs verdensarvliste.

Avslapning eller aktiviteter
Ønsker dere ren avslapning, har Porec mange muligheter. Nyt livet på hotellet, bad fra terrassene i den gamle bydelen, eller ta båt til øya Sveti Nikola. Det er også mange muligheter for å være aktiv, dette gjelder både løping, sykling og diverse vannsportsaktiviteter. Ta deg også en gåtur på den hyggelige promenaden som følger havet – dette er en veldig flott tur!

Tett på Italia
Porec minner på mange måter om Italia, og nabolandet ligger ikke langt vekk. Faktisk kan man enkelt ta båt på en dagsutflukt til Venezia – så lengre vekk enn det er det ikke. Mange forbinder også selve Porec by om Italia, på grunn av den hyggelige atmosfæren, den gode maten og de vakre omgivelsene som lar tankene vandre mot Italia.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.