Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Seminyak

Seminyak - smart, skjønn og spennende

Seminyak er en liten badeby like nord for den berømte stranden i Kuta. Her får du det beste av Bali på ett og samme sted. Området er anerkjent for sitt moderne preg og påfallende skjønnhet. Her kan man nyte det klare blå havet, de praktfulle solnedgangene, de imponerende strendene og de grønne rismarkene. Hvis dere vil oppleve den eksotiske balinesiske kultur med en tvist, er Seminyak det rette stedet. 

Vakker strand i rolige omgivelser
Dersom dere leter etter en rolig ferie, vil dere garantert sette pris på Seminyak. Her er det mye roligere enn det er i Kuta, og passer bra for deg som vil slappe av, ta spa og bare rusle rundt og se i butikkene. Den lange og brede sandstranden er perfekt til avslappende gåturer, og havets bølger innbyr til både surfing og en dukkert i det klare og blå vannet. 

På stranden finner dere også fine strandbarer, samt de såkalte "rooftop bars", som har gjort Seminyak til en av Balis mest populære destinasjoner. Vi anbefaler å avslutte dagen på en av de mange fantastiske barene, hvor dere kan se solens siste stråler reflektere seg i det indiske hav - Seaminyaks vakreste syn uten tvil!

Smaker fra hele verden
Seminyak har en bred vifte av restauranter og kjøkken fra hele verden. Prøv alt fra lokale og tradisjonelle balinesiske retter, til de mer trendy retter i et av områdets mange moderne restauranter. Prisene varierer en del, men det er garantert noe enhver smak og budsjett. Sør for Seminyak ligger byen Legian, som har et bredt utvalg av hyggelige, lokale restauranter og spennende markeder. 

Finn frem shopping-genet ditt
Det er gode shoppingmuligheter i Seminyak. Her finner du alt fra lokale skreddere, til butikker med internasjonale og kjente merker. Stedet har også mange finne interiørbutikker, eksklusive spa- og wellness-butikker, samt kunst skapt av både lokale og utenlandske kunstnere. Hvis shoppinglysten deres ikke er tilfredsstilt, er det ikke langt til den nærliggende byen Kuta, som er kjent for sitt liv og deilige atmosfære. 

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Bali

Stille og rolig badeferie
Rolig by i eksotiske omgivelser

Del webadressen via epost.