Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Sanur

Rolig og eksotisk badeferie sørøst på Bali

Sanur er en rolig by på Bali med eksotiske omgivelser og en flere kilometer lang sandstrand. Langs havpromenaden ligger flere restauranter, barer og butikker. Sanur ligger 20 minutter fra Kuta Beach, en av Balis mest kjente turistområder med masse uteliv, restauranter og barer. Den rolige byen er familievennlig med praktfulle strender, rolig vann, flotte restauranter, en liten og fin strandpromenade, samt gode butikker. 

Aktiviteter på stranden
Sanur har en fantastisk kystlinje og den vakre stranden strekker seg flere kilometer. Et korallrev ligger utenfor stranden og gjør den langgrunn. Perfekt for barnefamilier og de som ønsker å snorkle. Her har du det mange drømmer om: palmer og et stille, turkisblått vann. På stranden arrangeres flere vannsportsaktiviteter, tex kitesurfing, paragliding og surfing. Langs stranden er det anlagt en sykkelsti. Her kan du leie sykkel og sykle den fem kilometer lange turen fra Jalan Mertasari-området i sør til den største stranden, Jalan Hangtuah, i nord. Dette er en flott tur som anbefales å ta på morgenen.

Kunst, kultur og shopping i Sanur
Sanur byr på kunst og håndverk. På begynnelsen av 1900-tallet var byen et ettertraktet sted for mange vestlige kunstnere, og dette bærer byen fortsatt preg av. Langs hovedgaten ligger det mange fine og små kunstbutikker, hvor man blant annet kan kjøpe balinesisk kunsthåndverk, saronger og t-skjorter. Her finner du mange flotte ferie-suvenirer. Sanur har også et herlig restaurantliv og spennende muligheter for innkjøp. Gå innom kveldsmarkedet og se de flotte handelsvarene fantastiske anretningene - som frembringer en følelse av at dette er laget med kjærlighet. 

Reis til livlige Kuta
Dersom man ønsker litt mer liv, så kan vi virkelig anbefale å reise inn til Kuta. Her er det livlig og eksotisk stemning, masse av billig shopping, samt pulserende rytmer. Se etter danseshow, som er en stor opplevelse, eller stopp opp og følg med på lokale ofringer og seremonier.

Transfer
Det tar ca. 30 minutter p kjøre fra flyplassen til det første hotellet i Sanur.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Bali

Stille og rolig badeferie
Liten badeby like nord for Kuta

Del webadressen via epost.