Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Bali

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Bali

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller på Bali.

Se våre hoteller her >

Om Bali

Reis til Bali - en av de mest spektakulære og gjestfrie øyer i Det indiske hav

Denne lille grønne øya danner rammen rundt en eksotisk feriereise for deg som liker å slappe av, men samtidig ønsker store opplevelser. Bali vil garantert begeistre deg med sin vakre natur og mange kulturelle severdigheter. Øya byr på magisk vakre templer, balinesisk dans og en gjestfri befolkning som gjerne gir deg smakebiter av lokale tradisjoner og seremonier.

Hinduistisk øy
Bali er Indonesias eneste hinduistiske øy. Dyrking av naturen og ånder er utbredt, og religiøse offerseremonier og ritualer kjennetegner kulturen på Bali. Øya er full av magisk vakre templer, og det imponerende havtempelet Tanah Lot er et av øyas viktigste. Balis store utvalg av opplevelser gjør at besøkende kommer tilbake år etter år.

Aktiv ferie
Balis innland er som skapt for å utforskes fra sykkelsetet. Det er en opplevelse utenom det vanlige å sykle mellom fjellandsbyer, vanningskanaler, risåkre og templer. Her møter du det ekte Bali, kun en kort reise fra turiststedene ute ved kysten.

Bli kjent med havet
Bali er også kjent for sine utmerkede muligheter for surfing. Bølgene i Det indiske hav og det deilige klimaet utgjør en perfekt kombinasjon, og hit kommer surfere fra hele verden. Snorkling og dykking er en annen populær aktivitet på Bali. De beste dykkestedene finner du ved korallrevene og skipsvrakene ved øya Menjangang utenfor nordvestkysten.

Områder på Bali

Rolig by i eksotiske omgivelser
Liten badeby like nord for Kuta

Solia anbefaler + Været

Maison At C

BALI, SEMINYAK

Se hotellet og bestill her >

Puri Santrian

BALI, SANUR

Se hotellet og bestill her >

Hilton Bali Resort

BALI, NUSA DUA

Se hotellet og bestill her >

Været på Bali

LES OM TEMPERATURER OG VÆR.

Se været her >

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Finn din reise til Bali

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7

Opplevelser

Bali er en øy som er perfekt for avslapning, men også store opplevelser som du vil huske for alltid!

Nedenfor er det listet noen forslag til utflukter og hva man kan oppleve på den eksotiske øya.
Disse opplevelsene er til inspirasjon og skjer på egenhånd. Solia arrangerer ingen utflukter på Bali.

Autentiske og sjarmerende Bali

Dra på en rundtur på Bali. Start f.eks. utflukten i landsbyen Pelaga, og se en av de høyeste broene i Asia. Broens høyde gir en fantastisk utsikt til de grønne omgivelsene. Videre kan du dra til Catur, hvor du kan se de lokale kaffemarkene. Avhengig av sesong kan du se nærmere på hvordan de dyrker kaffe, som nordmenn er stordrikkere av – faktisk er vi i verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking.  

Du må også få med deg det nest viktigste tempelet på øya. Dette flotte tempelet ligger i Batur og heter Ulun Danu-tempel. Pagoden i dette tempelet tilbedes av buddhister – og ikke hinduer som på resten av øya. Øyas aller viktigste, største og helligste tempel er Besakih. Dette tempelet har ikke mindre enn 23 mindre sammenhengende templer, og er bygget slik at det har seks forskjellige nivåer.

Storslåtte naturopplevelser og gåturer

Opplev den nordlige delen av øya og den frodige regnskogen. Her kan du oppleve vakker natur og dyr som apekatter, gigantiske ekorn og masse fugler. Det finnes også flere eldre og hellige templer her, og det er også mulig å ta seg en tur på sjøen i en tradisjonell Pedau-kano. Dette er en ubeskrivelig flott opplevelse!

De flotte rismarkene danner et unikt og vakkert landskap og er også verdt et besøk. I Jatiluwih, finner du rismarker som står på Unescos verdensarvliste. Risplanten er utrolig viktig for balineserne og brødfør millioner av mennesker verden over.

Sykkeltur på Bali

Et annet tips er å leie sykler. Sykkelen gir deg nemlig muligheten til å se nye, annerledes og mer lokale sider av Bali. Vi anbefaler å sykle gjennom Jatiluwah-området som er en helt fantastisk opplevelse. Risterrassen er på Unescos verdensarvliste og er virkelig en opplevelse for livet.

Kunstnerbyen Ubud

Opplev Balis kulturelle sentrum, Ubud. Stedets harmoniske stemning virker forlokkende for kunstnere og kreative sjeler, og byen er fylt med gallerier og museer. Er du interessert i kunst og kultur, kan du f.eks. besøke Arma Museum – hvor du kan lære mer om kunsten i byen.