Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været på Rhodos

Lunt og sommerlig vær hele perioden

Gjennomsnittstemperaturer på Rhodos

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES
14 15 17 20 24 29 31 31 29 24 20 16
8 8 9 12 15 19 22 22 20 16 12 9
17 16 16 17 19 23 24 25 25 23 20 18

 DAG     NATT     HAV

Været på Rhodos

På Rhodos får du Middelhavsklima på sitt beste: Solrike somre med meget får regnværsdager, samt milde briser fra Egeerhavet, som både er forfriskende og kjølende på de varmeste sommerdagene. Rhodos’ plassering relativt tett på det greske fastlandet, beskytter øya en smule mot vind fra nord, samtidig med at de varme vindene fra sør har de beste betingelser for å nå de mange turistdestinasjonene spesielt på vestsiden av øya.

Været på Rhodos fra april til oktober

Avhengig av hvilken måned dere reiser til Rhodos i, er været litt forskjellig. Alle måneder har dog én ting til felles: Her er det lunt og sommerlig hele perioden. I april og mai er gjennomsnittstemperaturen på 20-24 grader om dagen, og disse to månedene er for deg som elsker å få med opplevelser hjem i kofferten. Her kan dere leie en bil å dra på oppdagelser, mens temperaturene er lune, men fortsatt veldig behagelige og perfekt for aktiviteter.

I sommermånedene fra juni til første halvdel av september, viser sommerværet på Rhodos seg fra sin beste side med en gjennomsnittstemperatur på rundt 30 grader. Dette betyr at dere kan forvente flere dager med temperaturer som er enda høyere, og hvis dere reiser i denne perioden er badeferien er dermed sikret! Vannet ved kystene er også veldig behagelig og de lune vindene er en ren fornøyelse mot bar hud.

Nesten ingen risiko for regnvær

Hvis dere vil være litt mer sikre på en sommerferie uten regnvær, er Rhodos et herlig sted å reise til i juli og august. På denne tiden er den samlede nedbørsmengden på under 0,1 mm og risikoen for en dag med regn er derfor veldig liten. Vi kan naturligvis ikke gi noen garantier, men været på Rhodos har absolutt de aller beste forutsetningene for å kunne gi deg en ferie med sol og sommer under hele ferieoppholdet. 

Del webadressen via epost.