Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Rhodos by

Om Rhodos by

Kombiner din neste solferie med flotte strender, spennende serverdigheter og pulserende byliv. Rhodos by er både hyggelig, livlig og flott på én og samme tid.

Utvalg av serverdigheter

Rhodos by er en stor serverdighet i seg selv og har en god blanding av moderne restauranter, pulserende natteliv, autentiske tavernaer og en hyggelig gamleby. Havnen med de gamle vindmøllene og den imponerende, velbevarte gamlebyen er for de fleste turister øyas største attraksjoner. Her ligger både en trafikert hovedgate med mange butikker og små gater med palmetrær og gresk feriestemning. Gå en tur i gamlebyem, hvor middelalderstemningen og serverdighetene står i kø.

Slapp av på stranden

Ródos by har – utover spennende serverdigheter – også flotte strender. Her kan du slappe helt av og nyte solens stråler, og de fleste av Solias hoteller ligger helt ned til stranden. Her finner du både fred og ro, men også vannsportaktiviteter som passer for alle. Området har to strender, én på hver side av havnen.

Gamlebyen

Rhodos' gamleby er en av Europas best bevarte middelalderbyer. Den antikke delen står nesten uberørt og har historiske monumenter overalt. Bydelen er omkranset av en fire km lang og imponerende bymur. I Sokratesgaten handles det med lær, gull, sølv, håndverk og moteplagg, og på Fonteneplassen er det hyggelig å få seg noe å drikke.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Rhodos

Populært feriested like ved Rhodos by
Sol- og badereisemål langs Rhodos østkyst
Badeby, perfekt for snorkling og dykking
Små badestrender og fine badebukter

Del webadressen via epost.