Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • All Inclusive
 • Strandbeliggenhet
 • 6 bassenger
 • Vannsklie
 • Flere restauranter
Utsolgt

Aldemar Amilia Mare

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Strandbeliggenhet
 • 6 bassenger
 • Vannsklie
 • Flere restauranter
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Aldemar Amilia Mare

 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Restaurant
 • Strand
 • Svømmebasseng

Herlig All Inclusive-hotell beliggende rett ved stranden i Kallithea
Hotell Aldemar Amilia Mare er et meget moderne og familievennlig hotell. Beliggenheten er fantastisk – rett på stranden I Kallithea på Rhodos´ østkyst, ca. 10-15 min. fra Rhodos by (med bil). På hotellområdet finnes det frodige trær og busker, som bidrar til en herlig atmosfære. Stranden her er en deilig sandstrand med litt småstein i vannet og med mulighet for vannsportsaktiviteter (mot betaling). Som et av få hoteller på øya, er det som gjest mulig å benytte solsenger og parasoller på stranden helt gratis. 

Det finnes fire utendørsbassenger, et barnebasseng, samt et innendørsbasseng på Aldemar Amilia Mare. Dessuten finnes det en 80 meter lang vannsklie til glede for både store og små. Ved bassengområdene kan man fritt benytte seg av solsenger og parasoller. 

I løpet av dagen kan man delta i forskjellige aktiviteter og underholdning som f.eks. vannpolo, vanngymnastikk, sandvolleyball osv. Dette fortsetter utover kvelden, hvor det blant annet kan være live musikk, bingo, konkurranser eller annen underholdning på hotellets utendørs teaterscene. Videre kan hotellet friste med treningsrom/treningsstudio, tennisbane, minigolf, lekeplass, filmrom, gigantisk sjakk, bridge-rom, brettspill, biljard, og dart (noen mot betaling). Om kvelden er det mini-disko. 

Hotellet har fasiliteter for hele familien, uansett om man foretrekker å være aktiv eller bare slappe av. Hvis man ønsker å nyte litt velvære på ferien, kan man benytte seg av hotellets massasje- og spafasiliteter, blant annet tyrkisk bad og Jacuzzi (mot gebyr). Det finnes også en shoppingarkade og et minimarked. WiFi er tilgjengelig på hele hotellet. 

Det finnes også ikke mindre enn 8 restauranter/snackbarer og 8 barer rundt omkring på hotellet. Det tilbys mat fra flere forskjellige kjøkken, deriblant italiensk, asiatisk, mexicansk, fransk og selvfølgelig også gresk mat. Det er f.eks. en barnerestaurant som serverer mat og drikke til barn og en strandbar som serverer drikkevarer, frokost og snacks. 

Oppholdet er med All Inclusive. 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 591
Avstand til flyplass 20 km
Avstand til sentrum 500 m
Avstand til strand 100 m
Badehåndklær Ja
Badstue Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Beach Club Ja
Biljard Ja
Bordtennis Ja
Bussholdeplass 200 m
Byggeår 1970
Bytte av håndklær, pr uke 3
Etasjer 5
Familievennlig Ja
Fitness-senter/Treningsrom Mot betaling
Føner Ja
Game room Ja
Hage Ja
Heis Ja
Innendørsbasseng Ja
Internett Ja
Jacuzzi Ja
Kjøleskap Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 6 km, Rhodos by
Minigolf Ja
Nærmeste minimarked 0 m
Parkering Ja
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2014
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 3
Skjønnhetssalong Ja
Snackbar Ja
Spaavdeling Mot betaling
Sprinkelseng Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
Tennisbane Ja
Tilgang til vaskemaskin Mot betaling
TV på rommet Ja
Vannsklie Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Dobbeltrom bestående av bad/toalett, samt balkong og terrasse. Utstyrt med TV, telefon, kjøleskap, aircondition, safe og hårføner. Utsikt til hagen. Maks. 3 voksne. Oppredning til en evt. 3.person. 

Familierom bestående av to soverom med skyvedør med bad/toalett og balkong/terrasse. Utstyrt likt som dobbeltrommene. Utsikt til hagen. Maks. 4 voksne.

Familierom til maks. 3 voksne + 2 barn (under 14 år) innredet og utstyrt likt som ovenstående familierom, dog er det køyeseng til 4. og 5.person.

Mot tillegg:

Havutsikt kan kjøpes mot tillegg til dobbeltrom og familierom. Dette gjelder imidlertid ikke for familierommene som har køyeseng.

Annen informasjon:
Barnerabatt til barn under 14 år som bor med to fullt betalende voksne.
Dobbeltrommene og familierommene ligger ikke i samme bygning, så det er ikke mulig for at man kan bo ved siden av hverandre hvis man velger forskjellig romtype.
Det er gratis håndkleservice til bassenget og stranden.
Menn skal ha langbukser i restauranten om ettermiddagen.

All Inclusive

Hotellet har 8 restauranter/snackbarer med forskjellige åpningstider og forskjellig utvalg. Nedenfor ser du et sammendrag av programmet. Det nøyaktige All Inclusive-programmet utleveres ved ankomst. I lavsesong kan det være noen restauranter og barer som har stengt for å tilpasse antall gjester på hotellet.

Hovedmåltider:
Frokost: 07.00 - 10.00
Lunsj: 12.30 - 15.30
Middag: 18.30 - 21.15

Til frokosten er det stort utvalg og det serveres vann, juice, kaffe og te. Til lunsj og middag er det buffé med varme og kalde retter, salat, dessert og is. Det serveres vann, juice, brus, øl og vil til lunsj og middag.

Den franske (set-menyen) og italienske (buffet) restauranten skal serveres på forhånd. Dette gjøres i resepsjonen, og her er det førstemann til mølla som gjelder. Det serveres drikkevarer ved bordet. Man kan bestille bord én gang per restaurant per opphold. 

Badetøy er ikke tillatt i restaurantene. Menn skal ha på langbukser om ettermiddagen/kvelden. 

Måltidene i barnerestauranten «ALDY»:
Middag: 18.30 – 20.00
Retter til barn, samt is og dessert. Det serveres vann, juice, brus, melk og sjokolademelk.

Mellommåltider:
Kl. 08.00 – 17.00: Snacks (Buffé med varm og kald snacks, samt frukt, søtsaker og et utvalg av is).

Drikkevarer:
Kl. 07.30 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (f.eks. brus, juice, saft, vann, lokale drinker, vin, øl, kaffe og te).

Viktig informasjon:
Drikkevarer og mellommåltider som ikke fremgår i All Inclusive-konseptet, er mot betaling. Merk at hotellets ytterligere fasiliteter ikke er en del av All Inclusive-programmet. 

Bemerk at All Inclusive slutter kl. 12.00 på avreisedagen.

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre i All Inclusive-konseptet.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.