Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Kallithea

Om Kallithea

Kallithea - opplev noen av Rhodos´ beste strender

Kallithea ligger på Rhodos' østkyst, noen få km fra Rhodos by. Denne hyggelige og behagelige delen av øyen byr på noen av øyas beste strender.

Snorkling og dykking
Om du gir deg ut på oppdagelsestur kommer du snart til å se flere herlige badebukter og tavernaer. Kallithea er best kjent som en hyggelig liten badeby, men også for dykking. Her finner du Rhodos' beste snorkle- og dykkevann, og dette er den eneste plassen på øya hvor sportsdykking er tillatt.

Gammel spa-by
Kallithea er en gammel spa-by med varme kilder som frem til andre verdenskrig lokket mange besøkende til Rhodos for å kureres fra ulik sykdommer. Spa-byen ble designet av en italiensk arkitekt, og er bygget i orientalsk stil. De varme kildene ble ødelagt under krigen, men de fleste bygningene står i dag, og er nå et populært reisemål. Noen få km unna ligger Rhodos by med et godt utvalg av shopping- og underholdningsmuligheter. I tillegg er flere andre steder på øya ikke langt unna, og i Faliraki er det blant annet et badeland. Kallithea er dermed et utmerket utgangspunkt for de som ønsker å oppleve mye av Rhodos.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Rhodos

Sol- og badereisemål langs Rhodos østkyst
Spennende serverdigheter og pulserende byliv
Populært feriested like ved Rhodos by
Små badestrender og fine badebukter

Del webadressen via epost.